Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Biancas miljonsuccé – krossar mamma

Bianca Ingrossos bolag går med miljonvinst. Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Podcastduon Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso. Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

Bloggaren och tv-profilen Bianca Ingrosso, 23, gör ett toppår redan första året med sitt bolag Bianca Ingrosso AB.

Omsättningen för 2017 uppgick till 6,7 miljoner kronor och vinsten efter finansnetto till 4,4 miljoner kronor – motsvarande drygt 360 000 kronor per månad.

”Jag tror nyckeln till allting är att jag alltid följer min magkänsla, tror mycket på mig och har ett bra team, vänner och familj runtomkring mig”, skriver Bianca Ingrosso i ett sms.

Bianca Ingrosso driver en blogg där hon skriver om mode, mat och träning, hon har också gjort succé på tv både i programmen ”Wahlgrens värld” och i ”Talang” där hon är domare. Och hårt arbete lönar sig.

Bianca Ingrossos bolag gjorde för 2017 en vinst på 4,4 miljoner kronor – och med det resultatet placerar hon sig bland de bäst avlönade tv-personerna i Sverige.

Av bolagets första årsredovisning framgår det också att 23-åringen tog ut en lön inklusive sociala avgifter på 1,8 miljoner kronor och dessutom unnande sig en aktieutdelning på 580 000 kronor – och på bolagets bankkonto finns det drygt två miljoner kronor.

”Känns superkul”

Via SMS hälsar Bianca Ingrosso att hon är väldigt tacksam för sina framgångar.

”Det känns superkul att det går så bra! jag är tacksam för allt jag fått/får göra och kommande år kommit bli det bästa någonsin då jag startar upp nya bolag”, skriver hon.

Bianca menar att en nyckel till framgång är att må bra och lita på sig själv och sina instinkter.

”Jag tror nyckeln till allting är att jag alltid följer min magkänsla, tror mycket på mig och har ett bra team, vänner och familj runtomkring mig. Att jag alltid sätter mitt välmående före allt så därför kan jag alltid prestera på topp när jag väl väljer att gå in helhjärtat i de jobben jag brinner för.  Det är mycket jobb och väldigt slitit från och till. Men viktigaste för mig är att konstant påminna mig om att framgång är lyckan du känner inifrån och inte vad som står på banken”

Köpte lägenhet

Bianca Ingrossos bolag har därmed redan under sitt första verksamhetsår vinstmässigt passerat sin mamma Pernilla Wahlgrens båda bolag som för 2016 gjorde en sammanlagd vinst efter finansnetto på 1,8 miljoner kronor.

Pengarna har Bianca Ingrosso bland annat använt till att köpa en lägenhet. I slutet på maj förra året köpte hon en tvåa på 62 kvadratmeter i Norra Djurgårdsstaden för 4 450 000 kronor.

Hon har också tidigare berättat att hon lägger stora summor på att åka taxi.

 

LÄS MER: Biancas ärliga ord om nya sambolivet 

 

Tog storslam på gala

Bianca Ingrosso driver den näst största privatbloggen i Sverige, efter Kenza Zouiten.  Ingrosso har 732 000 Instagramföljare och nästan 200 000 prenumeranter på sin Youtube-kanal. Dessutom driver hon en av Sveriges största podcaster tillsammans med Alice Stenlöf.

På influencergalan Guldtuben som hölls i helgen tog Bianca Ingrosso storslam. Hon tog emot pris i kategorierna ”Årets stjärnskott”, ”Årets blogg” och ”Årets podcast”.

 

LÄS MER: Guldtubens drottningar - de tog storslam på galan