Bianca Ingrosso. Foto: /IBLBianca Ingrosso. Foto: /IBL
Bianca Ingrosso.  Foto: /IBL
Philippe Cohen och Bianca Ingrosso. Foto: OLLE SPORRONGPhilippe Cohen och Bianca Ingrosso. Foto: OLLE SPORRONG
Philippe Cohen och Bianca Ingrosso. Foto: OLLE SPORRONG
Foto: /IBLFoto: /IBL
 Foto: /IBL

Biancas lycka efter kärlekskrisen

Publicerad

Bianca Ingrosso är på väg tillbaka, efter en svår tid.

Nu skriver hon om lyckan på sin blogg.

"Första dagen på länge där jag kände mig genuint lycklig och glad" skriver Bianca Ingrosso i ett blogginlägg.

Bianca Ingrosso, 21, mår bättre än på länge. 

Efter en tid där hon berättat om uppbrottet från pojkvännen Philippe Cohen, så är bloggaren på väg att hitta tillbaka till sitt gamla jag.

I ett blogginlägg på sin blogg skriver Ingrosso om den nyfunna lyckan.

"Har egentligen inte gjort något speciellt men det var första dagen på länge där jag kände mig genuint lycklig och glad" skriver Bianca Ingrosso i blogginlägget.

Hon ser också fram emot sommaren, och har börjat känna sig mer som sig själv igen.

"Jag känner verkligen att Bianca håller på att komma tillbaka och ser så mycket fram emot denna sommar" skriver Bianca Ingrosso i blogginlägget.

 

LÄS MER: Bianca hyllas efter förändringen

 

Bianca Ingrosso om uppbrottet med pojkvännen Philippe

Bianca Ingrosso har tidigare berättat om uppbrottet med Philippe Cohen, som hon hade varit tillsammans med i över två år.

I podcasten "Tankar med Daniel Redgert" i april konstaterade hon att förhållandet var lagt på is sedan en tid tillbaka, genom att svara på när hon hade sex senast.

– Nu var det ett tag sen… Det var i januari. Då pippade jag senast. Det säger väl att min relation ligger på is just nu, säger hon i podcasten.

 

LÄS MER: Biancas uppbrott från pojkvännen

Bianca Ingrosso: "Alla förhållanden går upp och ner"

I podcasten säger Ingrosso också att hon tycker det är viktigt att vara ärlig, och inte låtsas som att allt är perfekt hela tiden.

– Alla förhållanden går upp och ner. Jag är inte sån som säger att mitt förhållande är fantastiskt och alltid har varit lätt. Jag tycker att man ska vara öppen med att det inte är det. Om det kan hjälpa någon annan att jag pratar om det, så kommer jag att göra det, säger Bianca Ingrosso.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag