Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Biancas kryptiska ord om Pernillas nya lyxköp

Pernilla Wahlgren drabbad av inbrott under kärlekssemestern
Bianca Ingrosso säger att Pernilla Wahlgren har köpt ett nytt hus i Marbella.
Foto: JESSICA GOW/TT / TT NYHETSBYRÅN
Från Pernilla Wahlgrens håll har det hittills dock varit tyst om den påstådda affären.
Foto: OLLE SPORRONG EXP
Bianca Ingrosso avslöjade sin mammas köp i en vlogg på Youtube.
Foto: Youtube.
Pernilla Wahlgren har också ett nytt hus på Lidingö på gång som förväntas stå klart någon gång 2022.
Foto: STELLA PICTURES / STELLA PICTURES

Pernilla Wahlgren har i all hemlighet slagit till och gjort ett nytt bostadsköp.

Åtminstone enligt dottern Bianca Ingrosso.

– Mamma har köpt ett nytt hus i Marbella, ja men ni vet..., berättar hon i en vlogg på Youtube.

Bianca Ingrosso, 26, har inte legat på latsidan på sistone när det gäller bostadsaffärer. I våras köpte hon sin drömlägenhet på Mallorca i Spanien och nyligen vann hon och kärleken Phillipe Cohen, 27, budgivningen på en lägenhet på Östermalm i Stockholm.

Men även mamma Pernilla Wahlgren, 53, tycks ha saker på gång. Utöver byggandet av sitt nya drömhus på Lidingö, en lyxvilla på över 300 kvadratmeter, säger nu Bianca att Pernilla även köpt en ny bostad i Marbella på den spanska solkusten.

Biancas avslöjande

Wahlgren har sedan 2018 sitt ”Casa Rosa” i samma område, ett rosa hus med jätteterrass och havsutsikt. Men alldeles i slutet av en ny vlogg avslöjar Bianca Ingrosso att hennes mamma ska ha skaffat nytt i samma område.

– Mamma har köpt ett nytt hus i Marbella, ja men ni vet, är allt hon säger till tittarna om saken.

Själv har Pernilla Wahlgren hittills inte berättat någonting om det påstådda nya hemliga köpet.

Bygger drömhus på Lidingö

Artisten och realityprofilen har dock delat med sig desto mer av detaljerna kring byggandet av nya drömhuset ”Villa Nilla” hemma i Sverige. 

– Det är ett jätteprojekt. Jag vet hur jag vill ha det, och har satt ihop en moodboard med det finaste kök, vardagsrum och fasad jag kan tänka mig. Det kommer önskemål från barnen också – Benjamin vill ha gym och plats för flygel, Bianca vill ha en pool, har hon tidigare berättat för Expressen.

I somras, när bygglovet på tomten var klart, visade hon också upp ritningar på det nya tvåvåningshuset som både har pool, en stor terrass och en matplats utomhus för att tillbringa tid vid under de varma månaderna.

”ÄNTLIGEN!!! Bygglovet är klart, alla beslut är tagna - & om allt går som det ska, så kommer ”VILLA NILLA” stå färdigt uppe på berget på min nya tomt om ca 1år”, skrev hon då och lade till: 

”Ser SÅ fram mot denna sinnesjukt spännande resa...!”.

Nypremiär för egna showen

Utöver aktiviteten på bostadsmarknaden har Pernilla Wahlgren just nu också en fullspäckad höst rent jobbmässigt. Efter de borttagna coronarestriktionerna har nu hennes show ”Pernilla Wahlgren har hybris” dragit i gång igen.

– Det här har vi längtat efter i ett och ett halvt år. Det känns väldigt härligt för alla att den här coronatiden börjar nå sitt slut får man verkligen hoppas, sa hon nyligen.

Pernilla Wahlgrens nya bilder på drömhuset

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.