Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Biancas kroppskaos – slår i handfatet: ”Vad gör jag nu”

Bianca Ingrossos kroppsliga otur – visar blodiga bilderna
Tv-profilen slår i handfatet.
Ingrosso inser vad hon har gjort.Foto: Youtube.
Bianca Ingrosso.Foto: Youtube

Först lyckas hon spräcka läppen på handfatet, sedan bleker hon sönder håret med citron.

I sin senaste vlogg från semestern på Mallorca delar Bianca Ingrosso med sig av sin kroppsliga otur.

– Nä men alltså, vad gör jag nu? Vad håller jag på med? Bianca alltså... typiskt mig, säger Bianca Ingrosso i videon när hon inser sitt misstag.

Var Bianca Ingrosso otursförföljd under sin härliga solsemester på Mallorca?

I sin senaste vlogg från den spanska ön börjar Ingrosso med att visa upp hur hon råkat spräcka hela sin läpp så att den blöder, och profilen håller emot med en handduk för att inte få blod överallt.

– Jag startade dagen med att jag skulle ta vatten i ansiktet och tvätta ansiktet. Jag har spruckit upp min läpp. Jag slog liksom hela ansiktet i handfatet. Så för att det inte ska rinna blod, så går jag nu runt så här, säger Bianca Ingrosso och visar med handduken.

Senare upptäcker Bianca Ingrosso en ny miss hon gjort med sitt utseende – i ett försök att bleka bort rosa toner från sitt hår med citron så har ”Wahlgrens värld”-profilen lyckats bleka sönder sina toppar, så det är en rak ljus kant.

– Jag har tagit citron i mitt hår i dag för att de här rosa topparna inte ska vara rosa längre. Problemet är nu bara att nu är topparna så ljusa. Vad har jag gjort, undrar hon förvånat i vloggen.

”Vad fan har jag gjort”

Ingrosso fortsätter undersöka sig i spegeln.

– Nä men alltså, vad gör jag nu? Vad håller jag på med? Bianca alltså... typiskt mig, suckar hon.

Vid närmare iakttagelser inser hon exakt hur blekt det är, men konstaterar också att det som blekts är hennes extensions, och inte hennes egna hår.

– Ser det konstigt ut? Ja. Men oj då. Ser ni? Vad fan har jag gjort? Som tur är så är det inte mitt eget hår som är blekt, utan det är hairtalk, säger hon. 

Här visar Bianca Ingrosso sitt dyraste spontanköp

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.