I kvällens "Wahlgrens värld" kritiserar Bianca sin mamma Pernilla Wahlgren. Foto: Faksimil Kanal 5I kvällens "Wahlgrens värld" kritiserar Bianca sin mamma Pernilla Wahlgren. Foto: Faksimil Kanal 5
I kvällens "Wahlgrens värld" kritiserar Bianca sin mamma Pernilla Wahlgren.  Foto: Faksimil Kanal 5
Bianca anklagar Pernilla för att särbehandla Benjamin. Foto: Faksimil Kanal 5Bianca anklagar Pernilla för att särbehandla Benjamin. Foto: Faksimil Kanal 5
Bianca anklagar Pernilla för att särbehandla Benjamin.  Foto: Faksimil Kanal 5
"Jag håller med dig, men du blir så jäkla arg", säger Pernilla till Bianca. Foto: Faksimil Kanal 5"Jag håller med dig, men du blir så jäkla arg", säger Pernilla till Bianca. Foto: Faksimil Kanal 5
"Jag håller med dig, men du blir så jäkla arg", säger Pernilla till Bianca.  Foto: Faksimil Kanal 5

Biancas kritik mot Pernilla Wahlgren

Publicerad

I torsdagens avsnitt av ”Wahlgrens värld” så blir det bråk mellan Bianca och Pernilla, då Bianca anklagar Pernilla för att särbehandla Benjamin.

Pernilla Wahlgren håller med Bianca – men menar att Benjamin manipulerar henne.

– Jag är inte felfri som mamma, säger Pernilla Wahlgren i programmet.

I torsdagens avsnitt av Kanal 5:s "Wahlgrens värld” blir det tjafsigt mellan syskonen Benjamin och Bianca Ingrosso. I avsnittet tar Benjamin Biancas solglasögon och då får Bianca nog av att Pernilla inte säger till honom på skarpen.

– Benjamin kommer alltid undan med allt, mamma tycker han är gullig ändå, säger Bianca Ingrosso i programmet.

 

LÄS MER: Bianca Ingrosso om kampen mot ätstörningarna

 

Bianca Ingrosso: "Det har gått 19 år nu”

Pernilla Wahlgren säger i programmet att hon och Benjamin inte har bråkat lika mycket som hon och Bianca har gjort, och därmed inte haft samma komplicerade relation. Efter händelsen med solglasögonen så blir diskussionen till ett bråk mellan Bianca och Pernilla i bilen.

– Du måste säga till Benjamin, det har gått 19 år snart, och han kommer undan varenda gång, säger en upprörd Bianca till Pernilla i programmet.

– Jag håller med dig, men du blir så jäkla arg, säger Pernilla Wahlgren i programmet.

 

LÄS MER: Pernilla Wahlgren om tuffa träningen

 

Pernilla Wahlgren: ”Jag är ganska lättmanipulerad”

Bianca och Pernilla fortsätter med bråket i bilen, och menar att det är Bianca som får utskällning i stället för Benjamin, och att detta är något som pågått i flera år.

– Det är det vi har bråkat mest om under hela vårt liv, och bråken eskalerar, säger Bianca Ingrosso i programmet.

Pernilla Wahlgren säger att hon har svårt att se Benjamin Ingrosso flytta hemifrån och klara alla hushållssysslor själv.

– Jag är ganska lättmanipulerad, säger Pernilla Wahlgren i programmet då Bianca menar att Pernilla Wahlgren måste vara tuffare mot honom.

”Wahlgrens värld” sänds torsdagar 21.00 på Kanal 5.

Följ Expressen Nöje på Facebook – där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag