Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Biancas krav på kanalen efter uppbrottet från kärleken

Bianca Ingrosso.Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Bianca Ingrossos och Phillipe Cohen.Foto: JESSICA GOW/TT / TT NYHETSBYRÅN

Tv-profilen Bianca Ingrossos förhållande med Phillipe Cohen tog slut – bara dagar innan inspelningarna av nya "Wahlgrens värld".

Nu berättar Bianca Ingrosso om sitt beslut för programmet efter uppbrottet, och kravet för att kunna filmas.

– Jag kan inte bara ”stäng av kameran”. Jag vill inte heller att vårat förhållande ska suddas ut och jag tycker det är viktigt att visa ärlighet, säger Bianca Ingrosso till Hänt.

Bianca Ingrossos har haft en tuff höst, där hon stängde ner sin blogg på grund av elaka kommentarer. På pressträffen för nya säsongen av "Wahlgrens värld" kom det också fram att Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillipe Cohen inte är tillsammans längre. Exparet är fortfarande vänner, men kärleksrelationen har dött ut.

– Vi är vänner och vi kommer säkert alltid älska varandra men det fungerade bara inte. Det var för det bästa, säger Bianca Ingrosso i Hänt.

Inspelningen av den kommande "Wahlgrens värld"-säsongen är redan i gång, och började bara dagar efter uppbrottet från pojkvännen. Nu berättar Ingrosso att hon visar upp känslorna framför kameran, och vill visa hur hon mår.

– Jag har varit väldigt nära mina känslor, så när vi var i Thailand och vi satt och åt lunch så kunde jag plötsligt börja gråta. Jag kan inte bara ”stäng av kameran”. Jag vill inte heller att vårat förhållande ska suddas ut och jag tycker det är viktigt att visa ärlighet. Alla går igenom sådant här och det är inte många som visar det, säger Bianca Ingrosso i Hänt.

 

 

Bianca Ingrossos krav på produktionen av Wahlgrens värld

Samtidigt så kommer hon kunna bestämma om hon vill att allt som filmats ska vara med i tv-programmet. Både Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren får se avsnitten innan de sänds, och kan bestämma om de vill ta bort något särskilt – vilket kanske också gör det lättare att visa känslor inför kamerorna.

– Då kan jag kolla igenom det och säga till om jag inte vill ha med något med det. Om jag vill ta bort det så gör jag det, säger Bianca Ingrosso till Hänt.

Expressen har sökt Bianca Ingrosso.

 

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.