Biancas krav i jakten på nya drömbostaden

Biancas Ingrossos oväntade kärleksstöd från fängelset
Bianca Ingrosso har börjat titta på en ny lägenhet i Stockholm.
Foto: CHARLOTTE BRUNZELL / IBL
En sak verkar hon bestämd med: Bostaden får inte ligga på en för lugn gata.
En ny vlogg diskuterar Bianca och Pernilla sina preferenser efter att ha varit på en lägenhetsvisning.

Tutande bilar utanför lägenheten och folk som försöker ta sig in i porten har blivit vardag för Bianca Ingrosso.

Nu har influencern börjat leta efter ett nytt boende – och det får gärna bli en bostad som påminner henne om barndomen.

– Jag är verkligen uppvuxen med att vakna upp till bilar och människor och skratt. Jag älskar att höra fulla ungdomar på väg hem, säger hon i en vlogg på Youtube.

Bianca Ingrosso, 26, köpte nyligen sin drömlägenhet i Palma på Mallorca, men tycks också vara ute efter en ny bostad hemma i Stockholm.

Sin nuvarande 97 kvadratmeter stora lägenhet på Östermalm köpte hon för över 10 miljoner kronor 2019, varpå hon sedan totalrenoverade hela bostaden.

– Jag känner att jag vill flytta för att just nu står det människor och familjer utanför min lägenhet varje dag, sa hon nyligen i en vlogg.

Att folk kommer fram till henne på stan är också mer regel än undantag.  Även det blir ibland alltför påfrestande.

– Det är klart man blir jätteglad över det men ibland vill man bara vara. Vissa perioder vill man umgås med vänner och vissa perioder har man behov av att bara vara med sig själv och sin egen bubbla, säger hon i vloggen.

”Vill bo på mer trafikerad gata”

I en ny video på Youtube får tittarna ta del av när Bianca och mamma Pernilla Wahlgren åker bil efter att precis ha varit på en visning. 

– Jag vill ju hellre bo på en kanske lite mer trafikerad gata. Jag är ju faktiskt uppvuxen på den här gatan vi kör på nu, Grevgatan, säger Bianca.

– Du är verkligen uppvuxen på ”öfvre Östermalm”, säger Pernilla Wahlgren och gör sig till med rösten för att härma en klassisk Östermalm-accent.

Bianca Ingrosso har själv sagt att hon börjar tröttna på all uppståndelse kring hennes nuvarande bostad.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

”Älskar att höra fulla ungdomar”

För även om Bianca Ingrosso ibland tröttnar på all uppmärksamhet vill hon inte lämna Stockholms innerstad.

– Jag är verkligen uppvuxen med att vakna upp till bilar och människor och skratt. Jag älskar att höra fulla ungdomar på väg hem, säger hon i vloggen.

– Jag vaknar ju hellre upp till fågelkvitter än fulla ungdomar om jag får välja, menar Pernilla som sedan råder dottern att titta på flera lägenheter innan hon riktar sin sig på en.


Bianca Ingrosso om hatet: "Rikta era vidriga ord någon annanstans"

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.