Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bianca Ingrossos ärliga avslöjande om kärleken – efter uppbrotten

Bianca Ingrosso berättar öppet om lugna sommaren
Bianca IngrossoFoto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren under Kristallen 2019Foto: OLLE SPORRONG
Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillipe Cohen under ”Let's dance” 2016. Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES

På Bianca Ingrossos 25-årsfest höll pojkvännen Phillipe Cohen ett kärlekstal till henne.

Nu är det Biancas tur att visa sin kärlek med en kärleksförklaring på Instagram. 

”Jag älskar dig obeskrivligt mycket och du gör mig till den bästa Bianca jag kan vara”, skriver hon i inlägget. 

Influencern och realityprofilen Bianca Ingrosso har hittat tillbaka till sin Phillipe Cohen. På Instagram har hon lagt upp en bild på pojkvännen och skrivit en kärleksförklaring. 

”Mitt allt. Oavsett vår historik med alla uppbrott och vad andra människor säger så är det VÅR berättelse och ingen annans att berätta. Jag älskar dig obeskrivligt mycket och du gör mig till den bästa Bianca jag kan vara”, skriver hon. 

Bianca Ingrosso skriver vidare att hon är tacksam för att hon får dela livet med just Phillipe Cohen. 

”Tack för att jag får leva livet med dig, dig och ingen annan. Älskar dig mest av allt.”

Phillipe Cohen höll kärlekstal

Bianca Ingrossos kärleksförklaring kommer bara dagar efter det att Phillipe Cohen höll ett kärlekstal på hennes 25-årsfest på nyårsafton. 

Pernilla Wahlgren hade under kvällen dokumenterat flera höjdpunkter från festen på Instastory, där man kunde se Philippe Cohen och Bianca Ingrosso skåla och dansa tillsammans. 

I ett av klippen sågs även Philippe Cohen hålla ett tal, där han verkade prata om ett speciellt minne med Bianca. 

– Det var filmiskt på något sätt. det låter väldigt cheesy men det var typ som i den filmen där allting stannar upp och det inte är någon musik längre. Och det är bara en monolog. Någon kille som står och pratar och bara tänker ”there she was, my future wife”.

Gjort slut flera gånger

Paret har haft ett av- och på förhållande i flera år. Tidigare i år ryktades det om att de gjort slut efter att ha avföljt varandra på Instagram, något som Bianca Ingrosso dementerade för Expressen

– Förhållanden är upp och ner. Jag har bestämt mig för att jag har pratat så mycket om mitt kärleksliv överallt, så just nu pratar jag inte så mycket om det. Men det går upp och ner, sa Bianca Ingrosso då. 

Hon berättade även att inspelningen av ”Wahlgrens värld” krockat lite med den lägenhetsrenoveringen som hon genomgick förra året och att den kunde ha påverkat relationen negativt. 

– Mitt liv är väldigt offentligt med kamerateam ut och in, nu med flytt och hantverkare, flytt och jobb och så där. I bland hamnar man i perioder när man bara måste klura ut saker. 

Expressen har sökt Bianca Ingrosso. 

https://www.instagram.com/p/B623LxTjbxW/?utm_source=ig_web_copy_link

Bianca Ingrosso om kampen mot ätstörningarna

I ”Wahlgrens värld” berättade Bianca Ingrosso om ätstörningar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.