Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Biancas känslostorm inför mötet – som tittarna inte fick se

Bianca Ingrosso var påtagligt nervös inför mötet med Kimberly. Foto: Kanal 5
Det gick inte att hålla tillbaka tårarna när Bianca Ingrosso fick se bilderna på Kimberly. Foto: Kanal 5
Mötet hjälpte både Kimberly och Bianca själv, säger Bianca Ingrosso i programmet. Foto: Kanal 5
Bianca Ingrosso säger i ”Wahlgrens värld” att hon var orolig för att säga något som skulle trigga Kimberly. Foto: Kanal 5

Bianca Ingrosso berättar om nervositeten innan mötet med anorexi-sjuka Kimberly i  ”Sofias änglar”.

I ”Wahlgrens värld” öppnar hon upp om känslostormen inför inspelningarna av programmet.

– Jag är helt skakig, säger Bianca Ingrosso i ”Wahlgrens värld”.

I ett tidigare avsnitt av kanal 5-programmet ”Sofias änglar” fick vi se när influencern, Bianca Ingrosso, träffar 18-åriga Kimberly som lider av anorexia. Mötet blir känslosamt och Bianca Ingrosso, som varit öppen med sina ätstörningar, säger i programmet att mötet hjälpte både henne och Kimberly.

Bianca Ingrosso har pratat öppet om sina ätstörningar och sin kamp mot bullimi i bland annat sitt sommarprat i P3 och när Sofia Wistam, som är programledare för ”Sofias änglar”, hörde av sig och berättade hur Kimberly inspirerats till att börja berätta om sin anorexia när hon hört Biancas sommarprat ville hon gärna visa sitt stöd. Känslorna innan dagen var starka och i ”Wahlgrens värld” berättar hon om nervositeten inför mötet.

– Jag är inte en terapeut eller någon specialist på ätstörningar, jag är ju bara jag, säger Bianca Ingrosso i ”Wahlgrens värld”.

Hon förklarar i programmet att hon inte är orolig för att det ska bli jobbigt, det har hon redan ställt in sig på men att hon aldrig varit ett sådant stöd för någon förut och att hon är orolig att hon ska säga något som triggar Kimberly.

 

 

”Jag är helt skakig”

När hon möter upp Sofia Wistam i Ludvika och får se bilder på den unga tjejen tar känslorna över och när hon står och väntar in Kimberly är nervositeten påtaglig. 

– Jag är helt skakig. Tänk om hon blir så himla ställd att hon inte vill öppna upp sig alls. Då vill inte jag sitta och försöka trycka på, säger Bianca Ingrosso i programmet.

En nervositet som hon uppger försvann så fort hon kramade om Kimberly.

Med pratstunden med Kimberly hoppas hon kunna få den unga tjejen att känna att man kan känna pirr av kärlek och att man kan ha kul på ett jobb, att det finns mer än att bara gå runt med det där monstret som tar över.

Hon berättar i ”Wahlgrens värld” att de efter programinspelningen pratade mer, för att hon ville visa att hon verkligen fanns där för henne och inte gjorde det för tv-kamerorna. Då hon även erbjöd Kimberly att praktisera hos henne, som en motivation till att fortsätta kämpa mot sjukdomen.