Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Biancas känslohärva – med Phillipe Cohen

Bianca Ingrossos kärlekstvivel – öppnar upp i video
Bianca Ingrosso har haft en hel del ångest på sistone på grund av världsläget.Foto: OLLE SPORRONG
Bianca Ingrosso tillsammans med pojkvännen Philippe Cohen.Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN
Ångesten fick Bianca Ingrosso att fundera över sina känslor gentemot pojkvännen Philippe Cohen.Foto: Kanal 5

Bianca Ingrosso berättar på sin Youtube-kanal att hon haft ångest – och inte velat prata med någon.

Det fick henne att börja tänka efter om det är något som är fel i hennes liv.

– Har jag tappat känslor för Phillipe eller är det någonting som har hänt?, säger Bianca Ingrosso i sin Youtube-video

I sin senaste Youtube-video berättar Bianca Ingrosso, 25, om att hon märkt av att det är många personer som just nu mår väldigt dåligt och har ångest hemma. 

Mångas ångest är kopplad till hur situationen i världen ser ut just nu, berättar hon. Men det är inte bara andra personer som känt så, utan också Ingrosso själv. Hon berättar att hon en dag bara låg hemma och ville gråta. 

– Jag har sådan ångest. Jag vill inte prata med någon, jag vill bara att den här dagen ska ta slut, säger Bianca Ingrosso på sin Youtube.

Ångesten fick henne att börja tänka på om det är något i hennes liv som inte är bra – och började tänka på pojkvännen Phillipe Cohen.

– Och så tänkte jag så här är det något fel i mitt liv? Har jag tappat känslor för Phillipe eller är det någonting som har hänt?, säger Ingrosso i videon. 

Talar till sina följare

När 25-åringen sedan såg en annan persons video insåg hon att dessa ångestkänslor är något som alla känner just nu och att det inte bara är hon som går igenom detta. Ingrosso talar till sina följare och berättar att hon finns där för dem.

– Jag finns alltid här om ni vill prata med mig, det vet ni, säger hon i Youtube-videon.

Också i tidigare videos har influencern pratat om situationen som sker i världen just nu. Hon har visat att hon både köpt och beställt hem mycket mat, för att förbereda sig inför en eventuell karantän. Ingrosso har berättat att hon vet att om hon blir sjuk är det ingen fara för hennes del. Men hon vill inte vara på stan för att smitta personer som riskerar att bli allvarligt sjuka.

Expressen har sökt Bianca Ingrosso.

Bianca Ingrosso bunkrar – visar maten:

Bianca Ingrosso bunkrar – visar maten

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.