Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Biancas intima hemlighet: ”Varför ska det vara tabu?”

Vem är Bianca Ingrosso?
Bianca Ingrosso delar med sig av flera hemligheter på sin Youtube-kanal.Foto: Youtube
”Jag har aldrig haft en könssjukdom där nere”, avslöjar hon. Foto: Youtube
Bianca Ingrosso pratar även om sina onanivanor och om tabun kring det. Foto: Yuutube
Bianca Ingrosso på Kristallengalan 2019. Foto: OLLE SPORRONG
Bianca Ingrosso och med mamman Pernilla Wahlgren. Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN

Bianca Ingrosso bjuder på några av sina mest intima hemligheter i ett nytt klipp på Youtube.

Influencern och entreprenören avslöjar att hon aldrig haft en könssjukdom – och berättar också om sina onanivanor.

– Varför ska det vara tabu att säga det?, undrar hon.

Det är i ett nytt klipp på Ingrossos Youtube-kanal, döpt till ” Bulimi och onani – 10 saker ni inte visste om mig” som realityprofilen delar med sig av några av sina mest privata hemligheter.

– Jag har aldrig haft en könssjukdom där nere. Jag haft haft svamp några gånger, men det får ju typ alla tjejer. Men jag har aldrig haft klamydia eller något sånt, berättar hon i klippet, och fortsätter:

– Jag har haft en infektion och det var efter att jag gjorde min andra abort. Man kan jättelätt få en infektion där nere i en månad efter att man har gjort sin abort. Då får man inte stoppa in en tampong, man får inte bada, man måste vara väldigt noga med att inte få in några bakterier där nere. Och då fick jag i alla fall en infektion. 

”Vissa veckor varje dag”

Men Bianca Ingrosso slutar inte dela med sig av intima detaljerna, utan fortsätter med att berätta om sina onanivanor. 

– Jag onanerar väldigt ofta. Vissa veckor kan det vara varje dag, andra veckor två-tre gånger i veckan. Vissa månader ingen gång alls. 

Ingrosso menar att kvinnor inte ska behöva skämmas över sin sexualitet och att det finns ett stigma kring ämnet, som främst innefattar tjejer.

– Varför ska det vara tabu att säga det? Alla killar kan ju säga ”jag runkar fett mycket” och hålla på, och så ska vi tjejer vara så himla oskyldiga och okåta.

Bianca Ingrosso berättar att hon själv var tidig med att intressera sig för sin kropp och sin egen sexualitet, men konstaterar också att alla är olika – och att ingen därför ska känna någon press från något håll.