Bianca bekräftar kärleken – talar ut om pojkvännen

Kärleken ligger i luften för Bianca Ingrosso.
Foto: /IBL / /IBL
Bianca Ingrosso är tillsammans med Philippe Cohen – igen.
Foto: OLLE SPORRONG

Bianca Ingrosso är tillsammans med Philippe Cohen – igen.

Det avslöjar stjärnan i sin podd – som hon driver tillsammans med Alice Stenlöf.

– Jag fick fyra månader på mig att hitta tillbaka till mig själv, säger hon i senaste avsnittet av podcasten.

Kärleken ligger i luften för Bianca Ingrosso, 24. Nyligen uppgav realityprofilen att hon är singel – men nu har hon hittat tillbaka till sin gamla kärlek.

I veckans avsnitt av ”Har man sagt A får man säga B” meddelar Bianca att hon åter är tillsammans med Philippe Cohen, 24.

– Och varför jag inte velat gå ut med det har ingenting att göra med någon pr-grej eller att jag inte fick för ”Wahlgrens värld”, för nu verkar det ju lite shady att jag går ut med det efter säsongsavslutning där man ser mig heart-broken, säger hon.

Sedan berättar hon att romansen har hållits privat – för att hennes lyckliga bubbla inte ska förstöras.

– Men för tre veckor sedan fick jag ett långt sms av Philippe. Vi har ju stött på varandra ute, men inte hälsat. Jag tyckte att det var jättejobbigt till en början, men sedan så tyckte jag typ att det var skönt – för vem fan orkar hälsa på sitt ex hela tiden, säger Bianca Ingrosso och fortsätter:

– Sedan så fick jag ett sms om att det var jobbigt för honom att vi inte hälsade – och att han har börjat sakna mig. 

Influencern berättar också om den tuffa tiden som varit:

– Vi har ju haft säsongsavslutning på ”Wahlgrens värld” – och där får man ju se en totalt förstörd Bianca som gråter över mitt break-up med Philippe. Det här spelades in i december och då mådde jag som värst. Sedan har vi alla lyssnat på våra podd-avsnitt dör jag mått bättre och bättre. Jag hann börja älska mitt liv – och hittade en livsglädje som jag inte haft på väldigt länge. Innan jag då gick in i ett förhållande igen, som jag är i nu. 

”Jag var inte nervös”

Biancas poddkollega Alice Stenlöf menar att många i hennes närhet sett deras återkomst som en tidsfråga. Dock så var första träffen väldigt märklig, menar realityprofilen.

– Det var jättekonstigt. Jag var inte nervös, jag var väldigt lugn. Han var totalt … Jag har aldrig sett honom så nervös. Det var verkligen på bara knän: ”Jag älskar dig, jag har aldrig varit så här kär, jag har aldrig varit så här målinriktad i mitt liv”. Philippe har alltid varit väldigt kärleksfull och genuin, men sedan när vi gjorde slut var jag den som kämpade mer. Medan han var typisk killig – och bara sett sig blind på att vi gjort slut.

– Jag har aldrig sett honom så här ångerfull och fokuserad. ”Jag kommer kämpa tills du ger mig besöksförbud, typ”. Jag var inte fullt redo att ta tillbaka honom, jag är fine. Sedan kan jag inte säga att jag släppt taget om Philippe, det är ändå Philippe.

Bianca Ingrosso säger också att uppbrottet var det bästa som kunde hända.

– Jag är jätteglad att det hände. Jag fick fyra månader på mig att hitta tillbaka till mig själv, säger hon i podden ”Har man sagt A får man säga B”.

Bianca Ingrosso och Philippe Cohen har varit ett par från och till sedan de träffades 2014.

Expressen har sökt Bianca Ingrosso.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.