Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Biancas ilska mot Phillipes fans – ryter ifrån mot kritiken

Biancas ilska mot Phillipes följare: "Frustrerad"
Foto: Bianca Ingrosso/Youtube
Foto: Bianca Ingrosso/Youtube
Foto: Bianca Ingrosso/Youtube
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

Phillipe Cohens matlagningskanal på Youtube har snabbt fått många följare – men med det kommer också kritik.

Nu ryter flickvännen Bianca Ingrosso ifrån mot följarna som anklagar honom från att kopiera andras recept.

– Jag blir ganska frustrerad när folk hoppar på och skriver på din Youtube att du kopierar andra Youtubers recept, säger Bianca Ingrosso till pojkvännen i en ny vlogg.

Bianca Ingrosso, 25, är inte längre familjens enda Youtube-stjärna – pojkvännen Phillipe Cohen gör succé med sin matlagningskanal. På relativt kort tid har han fått 89 000 följare som tittar på när han lagar – oftast – italiensk mat.

Men kärleken Bianca Ingrosso har lagt märke till en trend bland kommentarerna på Cohens kanal, något hon nu väljer att ta upp i en vlogg.

– Kan vi prata lite om det här med alla ni som lägger kommentarer på Phillipes kanal. Alltså italiensk mat – det finns väldigt mycket italiensk mat och väldigt många rätter som ni här i Sverige inte är bekanta med, men som jag är uppvuxen med och som Phillipe har blivit förtjust i tack vare att han har varit en del av vår familj i sex år, säger Bianca Ingrosso och fortsätter:

– Att Phillipe lagar rätter som är populära och som ni vill se och som så klart också ger honom mycket views för det här är hans jobb. Det betyder inte att han kopierar recept från någon annan. Alltså en chicken parm sandwich har man hört talas om förut. Anledningen till att han lägger ut det på sin kanal är för att han vet att ni är intresserade av det.

Bianca Ingrossos ilska mot Phillipe Cohens följare

Hon förklarar att pojkvännen har mängder av olika rätter han vill laga, och att hon hjälper honom välja vilka hon tror att flest vill se. Men Ingrosso är irriterad på att Cohen anklagas för att härma andras recept – något hon menar att han absolut inte gör.

– Det jag vill säga är att jag blir ganska frustrerad när folk hoppar på och skriver på din Youtube att du kopierar andra Youtubers recept, säger hon i vloggen, vänd till kärleken.

”Wahlgrens värld”-profilen höjer frustrerat rösten och ryter ifrån mot den orättvisa kritiken.

– Om Benjamin och Phillipe lagar samma mat betyder inte det att de kopierar varandras rätter, de lagar bara samma rätter!

Expressen har sökt Bianca Ingrosso för en kommentar.

Anis Don Deminas nya lägenhet:

Anis Don Deminas upptäckt efter miljonköpet: ”Panik”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.