Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bianca påkommen av Emilio – höll sjukdomen hemlig

Bianca Ingrosso om hatet på sociala medier Visa beskrivning
Bianca Ingrosso berättar om sin bulimi i ”Helt sjukt”.
Foto: TV4
Hon berättar bland annat hur hon länge mörkade sin ätstörning, men hur pappan Emilio Ingrosso till sist kom på henne.
Foto: TV4
Petra Mede, programledare i ”Helt sjukt”.
Foto: TV4
Bianca Ingrosso och Emilio Ingrosso på ”Let's dance” 2016.
Foto: OLLE SPORRONG

Bianca Ingrosso har länge lidit av bulimi, och varit öppen med sin kamp med ätstörningen.

I torsdagens ”Helt sjukt” berättar influencern hur hon höll sjukdomen hemlig från familjen i flera år – innan hon blev påkommen av sin pappa Emilio Ingrosso.

– Jag har aldrig skämts så mycket, säger Bianca Ingrosso i programmet.

Redan som 14-åring började Bianca Ingrosso spy för att hantera ångest, och för att gå ner i vikt. Efter att ha drabbats av kräksjuka insåg hon att hon hade tappat några kilon under sjukdomsperioden.

– Då spydde jag i tre dagar, och märkte oj, här gick ju jag ner i vikt nu. Sen blev det ett mönster som jag inte kunde släppa, säger Bianca Ingrosso i ”Helt sjukt”.

”Wahlgrens värld”-profilen berättar i TV4-programmet att hon först inte förstod att hon var sjuk, utan snarare ville ha uppmärksamhet från sin familj, och att de skulle tycka synd om henne.

Bianca: ”Aldrig skämts så mycket”

Men sedan följde en period där Ingrosso höll bulimin hemlig i flera år. Till slut var det under ett besök hos pappa Emilio Ingrosso i Palma som allt uppdagades.

– Om jag minns rätt så var det min pappa som kom på mig första gången. Jag var i Palma där han bor, och efter varje kväll när vi var ute och åt väldigt mycket till middag, så kom vi hem och jag gick alltid in på toa direkt och satte på kranen. Det var ingen som tänkte på det tills hans fru, Åsa, påpekade att: ”Jag tror inte bara hon går in och kissar”. Så då öppnade han dörren och jag stod mitt i det. Jag har aldrig skämts så mycket, säger Bianca Ingrosso i tv-programmet.

Men trots att hela familjen fick reda på det var det ingen som förstod hur pass sjuk Bianca Ingrosso var – förrän hon tvingades åka akut till sjukhus.

– Jag tror inte någon riktigt fattade att det var allvarligt förrän det var någon sommar för 3-4 år sedan som jag spydde så mycket att jag fick åka in akut. Då fattade både de och jag.

Expressen har sökt Bianca Ingrosso för en kommentar.

”Helt sjukt” visas torsdagar 21.00 i TV4.

Bianca Ingrosso är en svensk influenser och mediepersonlighet.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.