Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Pernillas kamp – för Bianca i kärlekskrisen

Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren följde med till London som stöd för Bianca. Foto: ANDERS WIKLUND/TT / TT NYHETSBYRÅN
Bianca åkte till London för att kämpa för förhållandet. Foto: OLLE SPORRONG

Bianca Ingrosso beslutade sig för att åka till England för att rädda relationen – med sin mamma Pernilla Wahlgren som stöd.

Nu berättar realityprofilen om det dramatiska uppbrottet från pojkvännen när hon var med i "Let's Dance". 

– Då sms:ar jag honom: "Jag är här. Jag är i London för att kämpa för dig", säger Ingrosso i sin podcast Har du sagt A får du säga B.

Bianca Ingrosso, 23, och Philippe Cohen, 23, har varit ett par till och från under fyra år. Nu berättar "Talang"-domaren om det dramatiska uppbrottet som skedde när hon medverkade i "Let's Dance".

– Under "Let's Dance" så var jag en riktigt dålig flickvän. Han gjorde slut med mig.  Där och då kände jag: "Herregud, jag har tagit honom för givet". Jag sa: "Mamma jag måste boka en biljett, jag måste åka till London och berätta hur mycket jag älskar honom". Då sa mamma: "Okej, jag åker med. Jag åker med som stöd ifall det går åt helvete, så finns jag med på planet hem", säger Bianca Ingrosso i sin podcast Har du sagt A får du säga B.

Bianca Ingrosso insåg att hon måste åka till London och tala med Philippe Cohen ansikte mot ansikte.

 

LÄS MER: Biancas beslut – vill inte bo med kärleken 

 

"Han kysser mig och hela världen stannar upp"

Stämningen var nervös när Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso anlände till sitt hotellrum i Notting Hill.

Bianca åkte till London för att lösa krisen med pojkvännen. Foto: OLLE SPORRONG

– Då sms:ar jag honom: "Jag är här. Jag är i London för att kämpa för dig. Hör av dig när du kan ses". "Nu jävlar ska jag vara snygg" tänkte jag. Mamma satt på toa, jag bara: "Ut! Jag ska vara här i en timme nu!". Sen åkte jag och träffade honom och kände "Gud jag är så kär". Han var iskall. Vi satt och pratade två-tre timmar, jag grät och grät och grät och bad att han skulle ta tillbaka mig. Han sa att det blev kaos i hans hjärna, men att han inte visste om han kunde ta tillbaka mig, säger Bianca Ingrosso.

Dagen därpå träffades de för att ta avsked innan det var dags för Bianca Ingrosso att åka hem till Sverige igen. 

 

LÄS MER: Därför visas Biancas kärlek aldrig upp i tv 

 

– Han höll om min midja och sa: "Jag vill bara kyssa dig nu". Jag tittade upp på honom med mitt sötaste leende och så kysser han mig och hela världen stannar upp. Det var som att en kamera bara rullar runtom med världens vackraste musik. Man känner varenda liten känsla och rörelse. Tills att jag ser Pernilla Wahlgren sticka ut huvudet genom fönstret två meter bort och ropa: "Ho ho". 

 

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!