Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren följde med till London som stöd för Bianca. Foto: ANDERS WIKLUND/TT / TT NYHETSBYRÅNBianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren följde med till London som stöd för Bianca. Foto: ANDERS WIKLUND/TT / TT NYHETSBYRÅN
Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren följde med till London som stöd för Bianca. Foto: ANDERS WIKLUND/TT / TT NYHETSBYRÅN
Bianca åkte till London för att kämpa för förhållandet. Foto: OLLE SPORRONGBianca åkte till London för att kämpa för förhållandet. Foto: OLLE SPORRONG
Bianca åkte till London för att kämpa för förhållandet. Foto: OLLE SPORRONG

Pernillas kamp – för Bianca i kärlekskrisen

Publicerad

Bianca Ingrosso beslutade sig för att åka till England för att rädda relationen – med sin mamma Pernilla Wahlgren som stöd.

Nu berättar realityprofilen om det dramatiska uppbrottet från pojkvännen när hon var med i "Let's Dance". 

– Då sms:ar jag honom: "Jag är här. Jag är i London för att kämpa för dig", säger Ingrosso i sin podcast Har du sagt A får du säga B.

Bianca Ingrosso, 23, och Philippe Cohen, 23, har varit ett par till och från under fyra år. Nu berättar "Talang"-domaren om det dramatiska uppbrottet som skedde när hon medverkade i "Let's Dance".

– Under "Let's Dance" så var jag en riktigt dålig flickvän. Han gjorde slut med mig.  Där och då kände jag: "Herregud, jag har tagit honom för givet". Jag sa: "Mamma jag måste boka en biljett, jag måste åka till London och berätta hur mycket jag älskar honom". Då sa mamma: "Okej, jag åker med. Jag åker med som stöd ifall det går åt helvete, så finns jag med på planet hem", säger Bianca Ingrosso i sin podcast Har du sagt A får du säga B.

Bianca Ingrosso insåg att hon måste åka till London och tala med Philippe Cohen ansikte mot ansikte.

 

LÄS MER: Biancas beslut – vill inte bo med kärleken 

 

"Han kysser mig och hela världen stannar upp"

Stämningen var nervös när Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso anlände till sitt hotellrum i Notting Hill.

Bianca åkte till London för att lösa krisen med pojkvännen.Foto: OLLE SPORRONG

– Då sms:ar jag honom: "Jag är här. Jag är i London för att kämpa för dig. Hör av dig när du kan ses". "Nu jävlar ska jag vara snygg" tänkte jag. Mamma satt på toa, jag bara: "Ut! Jag ska vara här i en timme nu!". Sen åkte jag och träffade honom och kände "Gud jag är så kär". Han var iskall. Vi satt och pratade två-tre timmar, jag grät och grät och grät och bad att han skulle ta tillbaka mig. Han sa att det blev kaos i hans hjärna, men att han inte visste om han kunde ta tillbaka mig, säger Bianca Ingrosso.

Dagen därpå träffades de för att ta avsked innan det var dags för Bianca Ingrosso att åka hem till Sverige igen. 

 

LÄS MER: Därför visas Biancas kärlek aldrig upp i tv 

 

– Han höll om min midja och sa: "Jag vill bara kyssa dig nu". Jag tittade upp på honom med mitt sötaste leende och så kysser han mig och hela världen stannar upp. Det var som att en kamera bara rullar runtom med världens vackraste musik. Man känner varenda liten känsla och rörelse. Tills att jag ser Pernilla Wahlgren sticka ut huvudet genom fönstret två meter bort och ropa: "Ho ho". 

 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag