Biancas hårda dom mot Pernilla: ”Porrig”

Bianca Ingrosso hjälper mamma, Pernilla Wahlgren, att rensa garderoben.
Foto: Kanal 5
Bianca Ingrosso tycker att Pernilla Wahlgren ska klä sig mer stilrent.
Foto: Kanal 5
I kvällens avsnitt av ”Wahlgrens värld” rensas det i Pernillas garderob.
Foto: Kanal 5
Bianca Ingrosso tycker att Pernilla var ball på åttiotalet.
Foto: Kanal 5
Pernilla Wahlgren säger att hon trivs i jeans.
Foto: Kanal 5

Bianca Ingrosso tycker att mamma Pernilla Wahlgren har börjat klä sig tråkigt med åren.

I ”Wahlgrens värld” ger hon sin mamma modetips.

– Morsan hon var fett ball på åttiotalet, säger Bianca Ingrosso i programmet.

I torsdagens avsnitt av ”Wahlgrens värld” hjälper Bianca Ingrosso, 24, sin mamma, Pernilla Wahlgren, 51, att rensa sin överfyllda garderob.

Bianca Ingrosso tar även tillfället i akt att ge sin mamma modetips. 24-åringen säger i programmet att hon tycker att Pernillas stil har blivit sämre de senaste åren och vill att hon ska börja klä sig mer stilrent.

– Jag förstår inte vad som hände. Varje dag i gymnasiet var jag avundsjuk; varför dag varför jag inte ser ut som min mamma. Och sen bara blev hon trött, säger Bianca Ingrosso i programmet.

”Var lite porrig”

Främst vill hon att Pernilla ska börja klä sig mer efter sin kroppstyp, förklarar Bianca Ingrosso i programmet och kastar en tröja som hon anser har fel urringning för Pernilla.

I stället för Pernilla Wahlgrens många tjocktröjor och bekväma kläder vill Bianca Ingrosso att mamman ska klä sig i tajtare, stilrenare kläder.

– Visa tuttarna, visa ditt arsle, ha tajta byxor. Kom igen liksom, var lite porrig för fan, säger Bianca Ingrosso i avsnittet.

Orkar inte

När Expressen når Pernilla Wahlgren säger hon att hon förstår att dottern tycker att hon klär sig tråkigt i jeans och tröja. Att hon förut knappt aldrig hade jeans utan alltid gick i klänningar, men att hon i dag inte bryr sig lika mycket.

– Det är klart jag skulle önska att man var tagen ur ”Sex and the city” när man går ut men jag orkar liksom inte, säger Pernilla Wahlgren och skrattar.

Hon menar att hon får klä sig i glittriga och urringade kläder på scenen och att det räcker.

– Jag är ingen fashionista, det kan jag inte påstå. Så jag kan hålla med om att jag har blivit lite tråkigare med åren, säger Pernilla Wahlgren.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.