Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Biancas brytning med Benjamins exflickvän

Foto: Youtube / Youtube
Linnea Widmark och Benjamin Ingrosso var ett par från och till under sex års tid.
Foto: OLLE SPORRONG

Bianca Ingrosso och brorsan Benjamin Ingrossos exflickvän Linnea Widmark hade under flera år en nära vänskapsrelation.

Men efter uppbrottet från artisten har Widmarks relation till storasystern också förstörts.

Det bekräftar nu Bianca Ingrosso på Youtube.

Melodifestivalen-vinnaren Benjamin Ingrosso och influencern Linnea Widmark var tillsammans av och på under sex års tid, men i mars 2019 gick paret ut med att relationen tagit slut för gott. 

Med uppbrottet kom flera förändringar i Linnea Widmarks sociala liv – hon tappade också kontakten med exets storasyster, Bianca Ingrosso. De två hade tidigare visat en tajt relation på sociala medier och i ”Wahlgrens värld”.

I en kommentar på sin Youtube-kanal bekräftar Bianca Ingrosso nämligen att de två vännerna har glidit ifrån varandra.

”Har du fortfarande bra kontakt med Linnea?”, undrar ett av Bianca Ingrossos tittare i kommentarsfältet till hennes senaste video.

Bianca Ingrosso har då valt att svara: ”Nej tyvärr inte”, och ett hjärta.

Skriver låtar om uppbrottet

Benjamin Ingrosso har berättat om sin kamp efter uppbrottet från sin första stora kärlek. I ”Renées brygga” berättade artisten att han fortfarande inte är glad efter att relationen tagit slut.

– Nej inte riktigt, men det är som det är. Det håller jag på att lära mig, att det var den kärleken som jag måste bearbeta och det är väl det jag sjunger om i låtarna. Att alla säger till mig att jag kommer må skitbra men jag gör fan inte det, sa Ingrosso i TV4-programmet.

Uppbrottet från flickvännen gjorde att Benjamin Ingrosso började skriva musik på ett helt nytt sätt.

– När vi hade gjort slut blev det som att varenda låt jag hörde handlade om mig och att jag kunde relatera till låtar på ett helt annat sätt, har han sagt i ”Renées brygga”.

Expressen söker Bianca Ingrosso för en kommentar.

Bianca Ingrosso om den kändaste hon kysst: ”Han är väl världskänd?”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.