Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Biancas brutala uppbrott från Phillipe

Bianca Ingrosso oh pojkvännen Phillipe.Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Bianca Ingrosso.Foto: /IBL / /IBL

Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillipe Cohen har hittat tillbaka till varandra, efter sitt stora uppbrott.

Men nu berättar "Wahlgrens värld"-profilen om chocken efter pojkvännens svåra beslut - och hur hon krossades av beskedet.

– Jag var helt, helt, helt jävla förstörd. Det var början på mitt helvete den här våren, säger Bianca i podcasten "Alice och Bianca - Har man sagt A får man säga B".

Bianca Ingrosso blev dumpad av pojkvännen Phillipe Cohen i början av året - något som kom som en total överraskning för henne.

I sin podcast, "Alice och Bianca - Har man sagt A får man säga B", berättar Bianca Ingrosso nu om det hemska uppbrottet, och hur hon bara timmar innan kände på sig att något inte stod helt rätt till mellan henne och pojkvännen.

 

LÄS MER: Biancas vrede – efter fula knepet 

 

– Jag var i Göteborg i januari och åkte därifrån, för att Phillipe dagen efter skulle åka till London. Vi säger ”hej då” och jag känner direkt av att det är dåligt mellan oss. Jag minns hur jag satt i taxin på väg därifrån och tänkte ”det här var sista gången jag träffade honom”. Det var en sjuk magkänsla jag hade, säger hon i podcasten.

Dumpad över telefon

Ingrosso, som sedan sommaren är tillsammans med Phillipe Cohen igen, avslöjar att hon blev dumpad över telefon.

– Men Phillipe missar sitt flyg och jag ringer upp honom och konfronterar honom. Jag säger ”vad fan är det som händer?”. Då gjorde han slut med mig på telefon. Jag var helt, helt, helt jävla förstörd. Det var början på mitt helvete den här våren, säger Bianca i podcasten "Alice och Bianca - Har man sagt A får man säga B".

 

LÄS MER: Så spenderar Bianca miljonerna efter succén 

 

I relationen var det "Wahlgrens värld"-profilen som vanligtvis bestämde, erkänner hon, och därför var det en stor chock för henne att pojkvännen gjorde något så dramatiskt som att göra slut.

– Jag har varit den som har styrt och ställt, så jag var helt chockad när han gjorde slut. Om det var någon som skulle göra slut i vårt förhållande så har det alltid varit jag. Phillipe har ju varit obeskrivligt förälskad i mig, så det var som en jävla chock när mannen i mitt liv gjorde slut. Jag kunde inte förstå det, jag kunde inte greppa det. Det tog mig fyra månader att förstå att det var slut och att lära mig älska mig själv och mitt liv igen, säger hon i podcasten.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.