Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bianca Ingrossos bråk med Niclas Wahlgren

Bianca Ingrosso om den kändaste hon kysst: ”Han är väl världskänd?”
Familjen Wahlgren umgås mycket, men i bland hamnar de i bråk.Foto: Kanal 5
Nu berättar Bianca Ingrosso om en svår dispyt med sin morbror Niclas Wahlgren.
Dispyten ledde till att Ingrosso och Wahlgren avföljde varandra på Instagram.Foto: TV4.

Bianca Ingrosso umgås mycket med sin stora familj – men i bland hamnar de i bråk.

Nu berättar ”Wahlgrens värld”-profilen om en svår dispyt med sin morbror Niclas Wahlgren, som ledde till att de avföljde varandra på Instagram.

– Vi fick bara nog av varandra, säger Bianca Ingrosso till Hänt

Den som följer ”Wahlgrens värld” kan se att familjen Wahlgren umgås ofta och verkar ha en bra relation med varandra. Någon som dock inte syns i programmet är Niclas Wahlgren, Bianca Ingrossos morbror. Han har tidigare berättat att detta är ett medvetet val. 

Ingrosso berättar nu att hon under en period haft en dispyt med morbror Niclas Wahlgren, vilket ledde till att de avföljde varandra på Instagram. 

– Nej men jag och Niclas är sjukt lika som människor och han har varit en av dom närmsta i liksom hela min släkt och verkligen funnits där för mig så mycket under perioderna i mitt liv, säger Bianca Ingrosso till Hänt.

Hon fortsätter:

– Sen hamnade vi i någon dispyt för några år sedan och då avföljde jag honom.

Bianca Ingrosso: ”Jag älskar ju Niclas”

Det är inte första gången som Bianca Ingrosso avföljt någon när en konflikt uppstått. Samma sak hände vid uppbrottet med pojkvännen Philippe Cohen tidigare i år då de båda avföljde varandra. Avföljningarna togs dock bort och de hittade tillbaka till varandra.
Så verkar det även vara för släktingarna. Trots att Ingrosso och Wahlgren under en period hade fått nog av varandra, har de i dag lämnat dispyten bakom sig.

– Vi fick bara nog av varandra, och avföljde varandra. Det var inte mer än så. Jag älskar ju Niclas, säger Bianca Ingrosso till Hänt.

Expressen har sökt Bianca Ingrosso för en kommentar. Vi har också varit i kontakt med Niclas Wahlgren, som avböjer att kommentera.

Bianca Ingrossos krav på Philippe – då ska de ha barn.

Sjukdomen stoppar inte Ozzy – mörkrets furste

ANDERS DAHLBOM: En rocklegendar med stabila kompisar

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.