Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Biancas bilder från Pernillas förflutna med Emilio: ”Älskar”

Romantiska ögonblicken från bröllopet
Pernilla Wahlgren.
Foto: Instagram

Romantiskt men totalt kaos på grund av en enorm folksamling – så var Pernilla Wahlgrens bröllop med Emilio Ingrosso. 

Nu delar Bianca Ingrosso med sig av bilder därifrån. 

”Jag fullkomligt älskar att se mina föräldrars (trots att de är skilda nu) gamla bröllopsbilder”, skriver hon på Instagram. 

Bianca Ingrosso, 27, tillhör en av Sveriges mest kända och talangfulla familjer. På fredagar är hon tillbaka som jurymedlem i ”Talang” och på Instagram drömmer hon sig nu tillbaka till när sina föräldrar Pernilla Wahlgren, 54, och Emilio Ingrosso, 56, gifte sig i Laholm 1993. 

”Jag fullkomligt älskar att se mina föräldrars (trots att de är skilda nu) gamla bröllopsbilder”, skriver Ingrosso på Instagram och delar med sig av stunder från ceremonin.

Emilios och Pernillas förflutna 

På bilderna har det nygifta paret precis skurit upp bröllopstårtan, de skålar i bubbel i baksätet av en cab och det går att urskilja hur enormt många personer det var som kom för att se ceremonin.  

– Vi blev tillfrågade av polisen i Laholm om vi ville ha poliseskort till kyrkan men det skrattade vi bara bort. När vi sedan kom fram till kyrkan så var det ungefär 3 000 personer inne på kyrkogården. Det var helt sjukt, har Pernilla Wahlgren tidigare berättat för Aftonbladet. 

Hon fortsatte: 

– Det blev så klart kaos och det tog oss flera timmar att ta oss från kyrkan till bröllopsfesten efteråt.

Pernilla och Emilio ska ta en bit av sin bröllopstårta.
Foto: Instagram
Pernilla hade vit klänning med stora puffärmar och vita blommor i håret.
Foto: Instagram
Oliver Ingrosso med sina föräldrar bak i bilen.
Foto: Instagram
Det kom enormt mycket folk till bröllopsceremonin.
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Någon som också gillar att kolla på minnen av sina föräldrar är Benjamin Ingrosso, 24.

– 80-talet är den enda bilden jag har av mina föräldrar tillsammans, för jag växte inte upp med dem tillsammans. Jag har fått youtuba fram mina föräldrar. Det är ju fett att man kan göra det, sa han i ”Så mycket bättre”. 

Pernillas och Emilios återförening

Det var också han som fick föräldrarna att bli sams igen efter flera år av bråk. 

– Jag växte upp med att ha skilda föräldrar. Men jag hade en önskan när jag fyllde fjorton och det var att nu får ni fan käka middag ihop med mig. Det gjorde vi, berättade Benjamin Ingrosso i ”Renées brygga.”

Vid middagen kändes allt lite stappligt och konstigt i början, Benjamin Ingrosso hade ju aldrig umgåtts med sina föräldrar ihop. Men det blev bättre och det visade sig bli en vändning i relationen.

– Sedan gick det skitbra sedan dess, förklarade han för Renée Nyberg. 

Perrellis otäcka olycka – visar skadan

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.