Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Biancas besvikelse – nekad av restaurang

Det här är Bianca Ingrosso.
Bianca Ingrossos klagomål upprörde fansen.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES

Bianca Ingrosso var sugen på äggröra under söndagsbrunchen men det var inget som restaurangen kunde erbjuda.

Realiyprofilen valde då att lyfta detta på sin Instagram story, vilket ledde till en hel del kritik.

”Det blev en del sura miner efter min story i går. Det var mer skrivet som ett litet skämt över några ägg”, skriver hon på Instagram.

Under söndagen kände sig Bianca Ingrosso, 24 och Pernilla Wahlgren, 51, sugna på brunch och begav sig därför ut på stan. När de väl hade valt ställe möttes de av en besvikelse, Bianca vill gärna äta äggröra, något som inte fanns på menyn. Därför frågade hon kockarna om det fanns möjlighet att tillaga en äggröra till henne ändå men som svar fick hon ett nej. Senare berättade hon om upplevelsen och bemötandet på sin Instagram story.

”Jag och mamma skulle äta brunch på @nybrogatan38 och då jag inte gillar omelett frågade jag om jag kunde få äggröra i stället. Men det gick absolut inte för köket”, skriver hon på Instagram story.

Efter det svikande beskedet gick Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren vidare för att avnjuta sin brunch på en annan restaurang. Realityprofilen passade även på att dela med sig av ett recept för att tydliggöra hur enkelt det hade varit för den första restaurangen att tillaga en äggröra.

”Här kockar har ni receptet”, skriver hon och numrerar upp stegen för att tillaga äggröra.

Möttes av kritik från följarna

Bianca Ingrossos tankar kring att restaurangen borde kunnat tillaga en äggröra till henne upprörde många. Efter att skrivit om händelsen på sin Instagram story möttes hon av kritik, något som gjorde att hon under måndagsmorgonen gick ut med ett svar till följarna.

”Det blev en del sura miner efter min story i går. Det var mer skrivet som ett litet skämt över några ägg. Jag älskar Nybrogatan 38 och rekommenderar alla att gå dit och äta. Supergod mat med grym personal”, skriver hon.

Expressen har varit i kontakt med Nybrogatan 38 som avböjer att kommentera.


Bianca la upp händelsen på sin Instagramstory.
Foto: Instagram
Hon passade på att dela med sig av receptet på äggröra.
Foto: Instagram
Prognos: Så blir vädret kommande dagar

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.