Binaca Ingrosso berättar i en intervju att hon vill bli mamma och adoptera. Foto: /IBL / /IBLBinaca Ingrosso berättar i en intervju att hon vill bli mamma och adoptera. Foto: /IBL / /IBL
Binaca Ingrosso berättar i en intervju att hon vill bli mamma och adoptera. Foto: /IBL / /IBL
Bianca Ingrosso Foto: EXPRESSENBianca Ingrosso Foto: EXPRESSEN
Bianca Ingrosso  Foto: EXPRESSEN

Biancas barnbeslut – nu berättar hon

Publicerad

Bloggaren och profilen Bianca Ingrosso berättar om drömmar och mål i en intervju med Veckorevyn.

En av Bianca Ingrossos drömmar utanför karriären är att bli mamma.
– Jag vill adoptera och jag vill jobba mer med välgörenhet, säger bloggaren till tidningen.

Den 22-åriga profilen Bianca Ingrosso är aktuell i andra säsongen av tv-serien "Wahlgrens värld." Bianca Ingrosso bloggar även och har flera projekt inför hösten.

I en intervju med tidningen Veckorevyn pratar Bianca Ingrosso om livet i ramljuset, fördomar, drömmar och mål. Bianca Ingrosso får frågan vad hon tror att hon gör om fem år.

– När jag var yngre, eller ja, jag är bara 22 år, men när jag var 20 trodde trodde jag att jag skulle ha barn och jobba med musik. Men nu tror jag i stället att mitt liv kommer att se likadant ut som nu. Jag tror inte att jag kommer att jobba med musik i fem år, säger Bianca Ingrosso.

 

LÄS MER: Biancas nya lyxköp – efter kärlekskrisen

 

Berättar att hon vill bli mamma och adoptera

 

Bianca Ingrosso berättar att hon har uppnått flera av sina mål. Hon säger att hon aldrig trott att det skulle gå så bra för hennes blogg som det gjort. Och hon tror att många av hennes drömmar kommer att slå in i år. Men hon har flera mål kvar att uppnå utanför karriären påpekar hon.

– Jag vill bli mamma. Jag vill adoptera och jag vill jobba mer med välgörenhet. Och så vill jag bo i ett vitt hus med svart tak någonstans i Stockholm, säger profilen i intervjun.

Bianca Ingrosso berättar att hon älskar barn, och att det är en anledning till att hon vill adoptera.

– Jag har varit på två resor med hjälporganisationen Unief och vill bara adoptera varenda unge. Jag känner bara att om man har möjlighet att hjälpa någon att få ett bättre liv, så kan man göra det. Och jag vill gärna jobba med barnhem på något sätt i framtiden, säger Bianca Ingrosso till Veckorevyn.

 

LÄS MER: Bianca Ingrosso hyllas för sitt inlägg om bröst 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag