Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Biancas ärliga ord om uppbrottet med Philippe

Bianca Ingrosso berättar nu att hon och Philippe Cohen bröt upp för flera månader sedan.
Foto: Youtube
Det förra detta paret vid Let's Dance 2016.
Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Bianca Ingrosso och Philippe anlände här till Ellegalan tillsammans 2017.
Foto: JESSICA GOW/TT / TT NYHETSBYRÅN

Bianca Ingrosso och Philippe Cohen har gjort slut. 

I en vlogg berättar hon att parets förhållande tog slut för flera månader sedan.

– Jag kommer för alltid att älska Philipe, han är fortfarande familj, min bästa vän och jag tror aldrig att jag kommer släppa honom, säger hon. 

Efter månader av spekulationer och frågor från fansen bekräftar nu Bianca Ingrosso, 26, att det är slut mellan henne och Philippe Cohen. I en vlogg, som hon publicerade på söndagskvällen, inleder hon med att säga:

– Jag vill inte berätta det här. Jag vill hålla det för mig själv. Jag behöver inte dela med mig av allt hela tiden. 

– Det som hänt det senaste halvåret i mitt liv har jag verkligen velat hålla privat. Jag är ju inte tillsammans med Phillipe längre, och det kommer kanske inte som en chock för vi har gjort slut ett antal gånger och det vill jag absolut inte skämta bort. För det har varit vår resa. Vi har gjort det vi har behövt göra för att må bra i stunden och det har varit att lämna varandra, vi har älskat varandra.

Hon berättar inte exakt hur lång tid som har gått efter uppbrottet men säger att det är ”flera månader” sedan. 

– Det var ett bra tag sen, det var väldigt många månader sen vi gick ur vår relation, jag har mått till och från bra och dåligt. Jag har lärt känna nya sidor av mig själv, insett saker, gjort ett otroligt arbete med min psykolog.

”Hatade mig själv”

Har man kollat på realityserien ”Wahlgrens värld” har man fått följa med under stora delar av parets relation, både upp- och nedgångar. I videon säger influencern att hon aldrig kommer stänga dörren för relationen. Men att ett uppbrott just nu är det enda rätta. 

– Jag kommer för alltid att älska Philipe, han är fortfarande familj, min bästa vän och jag tror aldrig att jag kommer släppa honom. Jag tror aldrig att vi kommer släppa varandra. Vi älskar varandra och har fortfarande väldigt mycket kärlek för varandra, och är långt ifrån över varandra, säger hon.

Hon går inte in på anledningen till uppbrottet. Men förklarar att hon mådde väldigt dåligt förra året och att hon ”hatade” sig själv. 

– Man kan inte älska någon om man hatar sig själv, förklarar hon. 

– Självklart önskar jag att det inte såg ut så här, men det är det bästa för oss just nu.

https://www.youtube.com/watch?v=iUhfULgUYP8&ab_channel=BiancaIngrosso

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.