Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Biancas ärliga åsikt om SD – nu berättar hon

I det senaste avsnittet av Bianca Ingrosso och Alice Stenlöfs podcast, "Alice & Bianca - Har du sagt A får du säga B", passar Ingrosso på att ge en känga till Sverigedemokraterna. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Bianca Ingrosso. Foto: OLLE SPORRONG
Jimmy Åkesson. Foto: VILHELM STOKSTAD/TT / TT NYHETSBYRÅN

I det senaste avsnittet av Bianca Ingrosso och Alice Stenlöfs podcast, "Alice & Bianca - Har du sagt A får du säga B", passar Ingrosso på att ge en känga till Sverigedemokraterna.

Profilerna uppmanar sina lyssnare att läsa på om politik och att rösta i Riksdagsvalet i september.

– Det finns partier som kanske inte ska få ta makten och därför måste man läsa på, säger Bianca Ingrosso i podcasten. 

Influencerna, tillika goda vännerna, Bianca Ingrosso, 23, och Alice Stenlöf, 22, driver tillsammans podcasten "Alice & Bianca - Har du sagt A får du säga B". I det senaste avsnittet pratar de om politik och diskuterar vad de tycker om olika partier. 

Bianca Ingrosso säger att hon har hittat det partiet som matchar hennes förväntningar bäst, och menar att det lutar åt Centerpartiet. Men hon är tydlig med att det kan ändras med tiden och att hon inte har hunnit bestämma sig.

Tv-profilen kommer sedan in på Sverigedemokraterna och ställer sig kritisk till deras jämställdhetspolitik. Ingrosso nämner bland annat att partiet vill sänka aborträtten. 

– De som röstar på SD, kommer rösta på SD. Sen finns det många miljoner i det här landet som inte röstar. Det hade blivit en sådan skillnad om de människorna valde att rösta på bara ett annat parti. För då kanske vi inte behöver sitta här nästa år och du som är 16 år och gravid, och inte har möjlighet att kunna föda ditt barn men du måste för du inte får göra abort exempelvis, säger Bianca Ingrosso i podcasten. 

 

LÄS MER: 40 podcasts att lyssna på under semestern 

 

Uppmanar lyssnarna att läsa på

Vidare uppmanar Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf sina lyssnare att sätta sig in i politiken för att bilda sin egen uppfattning och se till att rösta. 

– Det finns partier som kanske inte ska få ta makten och därför måste man läsa på, säger Bianca Ingrosso. 

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf hyllar sedan hur Annie Lööfs hanterade situationen när hon blev avbruten av NMR under sitt tal i Almedalen. 

 

LÄS MER: Annie Lööfs tal stördes av nazister