Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bianca visar nu nya lyxlägenheten – ska ändra allt

Bianca Ingrosso har köpt en lyxlägenhet i Stockholm, och visar nu upp lägenheten i en video på Youtube.Foto: /IBL / /IBL
Foto: Youtube.
Foto: Youtube.
Foto: Youtube.
Foto: Youtube.
Foto: Youtube.
Foto: Youtube.
Foto: Youtube.
Foto: Youtube.
1 / 10

Bianca Ingrosso har köpt en lyxlägenhet i Stockholm, och visar nu upp lägenheten i en video på Youtube.

Samtidigt avslöjar ”Wahlgrens värld”-profilen allt hon ska ändra i sitt nya hem – och hur mycket som ska rivas och göras om.

– Här ska det rivas och göras om. Golvet ska bytas, säger Bianca Ingrosso på Youtube.

Realityprofilen Bianca Ingrosso, 24, har köpt en lyxig lägenhet på Östermalm i Stockholm, som hade utgångspris på närmare 10 miljoner kronor.

Nu har Ingrosso fått nycklarna till sin nya lägenhet, och visar stolt upp alla rum i en video på sin Youtube-kanal, vid namn ”Säg hej till mitt nya hem”.

I videon, där ”Wahlgrens värld”-stjärnan snabbt går igenom hemmet, avslöjar hon också hur mycket hon kommer göra om i den fina lägenheten. Redan tidigare har Ingrosso berättat att hon ska riva hela sitt kök.

– Det här har ni sett i min senaste video, mitt fina kök. Här ska det rivas och göras om. Golvet ska bytas, det ska bli... Ni kommer få se, säger hon i Youtube-videon.

Föll för köket – nu ska det bort

Samtidigt som det ska rivas, så erkänner tv-profilen att det från början var köket som gjorde att hon ville köpa lägenheten.

– Älskar det här fina köket egentligen. Det är verkligen jättefint, det var typ därför jag köpte lägenheten. Men eftersom Åsa ska inreda hela lägenheten så hade hon en idé som jag inte kunde tacka nej till. Det här köket kommer bli helt fucking magiskt. Det är så jävla fint redan nu, men det kommer bli enhetligt, säger Bianca Ingrosso, och visar hur långt köket kommer sträcka sig.

Vidare förklarar och visar Bianca Ingrosso vad som ska göras om. Väggar ska rivas, möbler ska köpas, hyllor ska monteras.

– Den här väggen rivs. Så vardagsrummet kommer bli stort. Här är min andra kakelugn. Här ska bli en bokhylla. Den här bokhyllan ska bort, den här väggen ska bort, säger hon i videon och pekar.

”Här ska vi också göra om helt”

I sovrummet ska det målas om och göras stuckaturer, och tidigare ägarnas barnrum ska bli en ordentlig klädkammare med heltäckningsmatta.

Bianca Ingrosso visar också upp lägenhetens badrum, med badkar, toalett och handfat. Även där ska allt renoveras om.

– In till badrummet som inte heller är så stort, men här ska vi också göra om helt. Byta kakel, ska bort med badkaret, det blir dusch. Nytt handfat, ny spegel, allting ska bort här, säger hon.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.