Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Bianca tvingad att avbryta – efter hatet

Bianca Ingrosso. Foto: OLLE SPORRONG
Sofia Wistam. Foto: OLLE SPORRONG

Bianca Ingrosso är mitt uppe i inspelningar av "Talang", och tvingades ta en paus från sin blogg.

Nu berättar tv-profilen om den starka anledningen bakom sitt beslut – en känslosam medverkan i "Sofias änglar".

"För min egen hälsas skull så tog jag en paus härifrån" skriver Bianca Ingrosso i sin blogg.

Bianca Ingrosso, 22, har fullt upp i livet med inspelningar av "Talang", "Wahlgrens värld" på Kanal 5, och jobb med sociala medier och sin blogg. 

Men på sista tiden har hon tagit en paus från bloggen, och nu berättar profilen den starka sanningen bakom pausen.

I ett inlägg på sin blogg förklarar Bianca Ingrosso att hon behövde ta lite tid för sig själv, inför ett uppdrag i Sofia Wistams program "Sofias änglar". Ingrosso har tidigare berättat öppet om sina egna problem med bulimi, och fick nu chansen att träffa och hjälpa en tjej som lider av anorexi i programmet.

"I onsdags träffade jag nämligen en tjej som lider av grov anorexi sedan 8 år tillbaka och jag behövde vara så stark jag kunde för att göra det på bästa sättet. Jag behövde liksom känna mig stark för att kunna ge henne styrka och tyvärr så ger inte mig bloggen det just nu. Det är för mycket negativa hatkommentarer här som ibland kan trycka ned mig och få mig att känna mig väldigt osäker. Så för min egen hälsas skull så tog jag en paus härifrån." skriver Bianca Ingrosso i bloggen.

 

 

Bianca Ingrossos fina initiativ

"Wahlgrens värld"-profilen skriver att hon inte trodde att hon skulle kunna hjälpa henne, men att hon ändå ville visa sitt stöd och berätta om sina egna erfarenheter.

"Självklart visste jag att jag inte kunde rädda henne men jag visste också att jag inte heller kunde göra det värre. Jag kunde bara komma dit och hoppas på att ge henne några glada minuter, få känna att hon har stöd ifrån mig, berätta om min resa, mina tankar och tips på hur man får tillbaka kärleken till sig själv och vad jag gör när ångesten tar över" skriver Bianca Ingrosso.

Men mötet gick bättre än hon hade vågat hoppas, och nu har Ingrosso och tjejen kommit överens om ett mål – när hon blir tillräckligt frisk för att skrivas ut från ätstörningskliniken där hon nu är tvångsinlagd, så ska hon få praktisera hos Bianca Ingrosso, som jobbar med saker som hon är intresserad av.

" Jag är så otroligt stolt över henne att hon vågade vara så modig och öppna upp sig för mig.[...] Att hon nu vågar berätta detta i Sofias Änglar, framför främlingar, kameror och mig…. Så starkt gjort av dig fina du. Det hjälpte mig en bit i min ätstörning kan jag säga" hyllar Bianca Ingrosso i sitt blogginlägg.