Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Bianca stoppas – fick svaret: ”Paus från allt”

”Allt är en förhandlingsfråga”.
Bianca Ingrosso genomgick nyligen en läkarundersökning, och provsvaret visade att hon var tvungen att göra flera förändringar i sitt liv.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Sedan dess har tv-profilen fått strikta order om vilken mat hon blir tvungen att utesluta.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ

Bianca Ingrosso genomgick nyligen en läkarundersökning, och provsvaret visade att hon var tvungen att göra flera förändringar i sitt liv.

Sedan dess har tv-profilen fått strikta order om vilken mat hon blir tvungen att utesluta.

– Jag gjorde ju en hälsokontroll och fick tillbaka svar och jag kan ju typ inte äta någonting, säger hon i sin egen podcast.

Bianca Ingrosso, 24, har fullt upp med ”Wahlgrens värld”, jobbet som influencer och sina olika företag.

Men tv-profilen har tidigare haft problem med utmattning och utbrändhet – och Ingrosso medger att hennes tempo varit högt på senare tid, men att hon ändå börjat må lite bättre.

Hon är dock inte helt återställd än, och nyligen gick hon på en läkarundersökning.

– Jag gjorde ju en hälsokontroll och fick tillbaka svar och jag kan ju typ inte äta någonting, säger hon i sin podcast.

Läkarens ord till Bianca: ”Hundra procent paus”

Därefter har hon fått strikta order om vilken mat hon blir tvungen att utesluta. Biancas kollega Alice Stenlöf menar att hon tvingats plocka bort majoriteten av hennes favoriträtter – och då berättar Ingrosso om vad läkaren har sagt till henne.

– Jag får ju äta det, men hon rekommenderade starkt att jag skulle ta en hundra procent paus från allt i två månader så att jag sedan kan komma tillbaka, och att mina tarmar kan lätta upp för bönor, kyckling, avokado och allt sådant jag inte tål, säger Bianca Ingrosso i podcasten.

Berättat om känslorna kring utbrändheten

”Wahlgrens värld”-stjärnan är noggrann med att poängtera att hon är tacksam över att kunna få jobba med sina drömjobb – men menar att det kan bli för mycket ändå.

”Det är så ofta jag känner att jag egentligen bara vill sitta tyst i ett hörn eller kanske gråta en skvätt men jag vill ju aldrig att någon ska uppfatta mig som dryg, otrevlig eller nonchalant så då sätter jag snabbt på en fasad som tar dem där extra krafterna ur mig”, skrev hon i ett blogginlägg under förra året.

Expressen har sökt Bianca Ingrosso.

Det här är Bianca Ingrosso.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.