Bianca ställde upp i tävlingen – så såg hon ut för 11 år sedan

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Foto: /IBL
Bianca Ingrosso som hon såg ut 2006 när hon deltog i den svenska uttagningen till "Junior Eurovision Song Contest". Hennes bidrag hamnade på en andraplats.
Foto: TV4
Bianca Ingrosso som hon såg ut 2006 när hon deltog i den svenska uttagningen till "Junior Eurovision Song Contest" tillsammans med Malin Eriksson. Duon kom tvåa.
Foto: TV4
Bianca Ingrosso som hon såg ut 2006 när hon deltog i den svenska uttagningen till "Junior Eurovision Song Contest" tillsammans med Malin Eriksson. Duon kom tvåa.
Foto: TV4

Bloggerskan Bianca Ingrosso har en bakgrund som sångerska - och var 2006 med i uttagningen till "Junior Eurovision Song Contest".

Då kom hon tvåa med låten "Kan det bli vi två"

Så här såg hon ut när hon deltog i tävlingen för 11 år sedan.

Bianca Ingrosso är ständigt i rampljust, både som bloggerska och som deltagare i olika tv-program.

Men 2006 ställde hon tillsammans med kompisen Malin Eriksson i den svenska uttagningen till "Junior Eurovison Song Contest". Den tävlingen kallas för Stage Junior och hölls 2006 på Globen i Stockholm.

Duon hamnad på en andra plats, och fick inte representera Sverige i den internationella tävlingen. Det blev istället Molly Sandén med låten "Det finaste någon kan få". Hon hamnade till slut på en tredje plats i "Junior Eurovision Song Contest".


LÄS MER: Så mycket fick Bianca Ingrosso för "Let's dance"


För Stage Junior är reglerna att artisterna ska vara mellan åtta och femton år gamla, och ha skrivit både text och musik själva.

Medan Bianca Ingrosso och Malin Erikssons bidrag fick 16 procent av rösterna, fick Molly Sandéns bidrag 35 procent, vilket gav seger.

På tredje plats hamnade duon Karin Aldheimer och Viktor Abrahamsson med låten "Svartvitt", som fick 12 procent av rösterna.

Bianca Ingrosso vill flytta hemifrån

Bianca Ingrosso fick nyligen uppmärksamhet efter att hon offentliggjort att hon är sugen på att flytta hemifrån, och lämna mamma Pernilla Wahlgren.

I en video på sin Youtube-kanal svarar Bianca Ingrosso på olika frågor hon har fått av sina följare på sociala medier.


LÄS MER: Bianca och Pernilla i bråk om pojkvän 


Där berättar hon om sina planer att flytta hemifrån.

– Det här året har jag tänkt att saker ska ske. Jag ska flytta hemifrån. Jag hoppas att jag gör lägenhetsköpet i början av sommaren, för det hade varit så jävla fett, säger Bianca Ingrosso i sin Youtubevideo.

Bianca Ingrosso startade nyligen ett Youtube-konto, där hon nu ska lägga upp videos från sitt liv.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.