Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Bianca sökte upp Philippes nya flört

Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Foto: OLLE SPORRONG

Bianca Ingrosso skaffade ett fejk-konto på Instagram för att kunna stalka sitt ex – och söka upp hans nya ragg.  

Nu avslöjar tv-profilen hennes svartsjuka period efter att hon blivit dumpad. 

– Jag märkte där vilket sjukt kontrollfreak jag var, säger hon. 

Bianca Ingrosso, 23, har varit tillsammans med pojkvännen Philippe Cohen, 24, sedan de båda var i tonåren. Men förhållandet hade några stormiga första år och i fjol gick de skilda vägar under några månader. Nu berättar Ingrosso om hur hon tiden efter uppbrottet tampades med sin svartsjuka. 

– Jag hade en liten psycho-period när jag blev lite dumpad. Ibland när man går i genom ett break up kanske man inte alltid gör saker som man tänker med hjärnan först, utan man beter sig lite pinsamt. Men jag kan skratta åt det nu, säger hon. 

Den hjärtekrossade tv-profilen hade svårt att släppa tanken om sitt ex. Hon kom då på idén att ordna ett fejkat Instagram-konto för att kunna hålla koll på honom i smyg. 

– Det gjorde jag sjukt nog. Jag förstår ju att det är väldigt stört att jag gjorde det, men herregud man måste kunna skratta åt sina pinsamma stunder i livet.

Det fejkade kontot använde hon för att kontakta de tjejer som hon trodde att Philippe hade något på gång med. 

– Jag skrev och frågade hur de kände Philippe. För jag var så rädd att han skulle gå vidare och träffa någon annan. Jag märkte där vilket sjukt kontrollfreak jag var. Det är jag inte nu längre, men jag var det, säger hon. 

Vill inte hälsa på pojkvännens gamla ragg

Bianca Ingrosso och Philippe Cohen levde som singlar i några månader innan de hittade tillbaka till varandra. Som många gör efter att ett förhållande har tagit slut träffade de andra. Men Ingrosso har inget intresse av att ens hälsa på Cohens tidigare flammor.   

– Jag känner nu att jag inte har något behov av att hälsa på dem. Klart jag kommer vara trevligt då de inte gjort mig något personligt men jag känner ingen anledning till att hälsa på dem, säger hon.

Förra sommaren hittade kärleksparet tillbaka till varandra och har varit tillsammans sedan dess. Den svartsjuka tiden har de nu lagt bakom sig. 

– Jag har varit svartsjuk utan grunder och försökt hitta saker som inte har funnits. Philippe har också varit svartsjuk men till slut får man bara välja att lita på varandra, säger hon. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.