Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bianca söker hjälp – av fans: ”Skiter i”

Bianca Ingrosso söker hjälp utifrån i form av en ny assistent.
Stjärnan erkänner att hon försummat letandet av nya assistenter.Foto: Youtube / Youtube

Bianca Ingrosso och hennes assistent Lovisa Worge har jobbat tillsammans i ett år – men nu hinner de inte med allt som ska göras.

Därför letar de nu efter ännu en assistent, berättar Bianca Ingrosso i en video på Youtube.

– Sen kommer vi anställa en och jag skiter i vad ni säger, ni får tycka vad ni vill, säger Bianca Ingrosso i videon.

Det var i början av förra året som Bianca Ingrosso, 25, anställde sin assistent Lovisa Worge, 23, för att underlätta sin arbetsbelastning efter en tid av utmattning.

Under året som har gått har kollegerna arbetat tajt tillsammans, och blivit nära vänner. Men nu fungerar inte upplägget längre – Worge hinner inte med alla sina arbetsuppgifter.

Därför gick Bianca Ingrosso i höstas ut med att hon nu letar efter en till assistent, som ska kunna assistera assistenten Lovisa Worge.

Men efter att ha annonserat ut tjänsten så har profilen inte kommit längre än så.

Bianca erkänner missen: ”Glömt bort”

Nu erkänner Bianca Ingrosso att hon har försummat letandet efter en assistent, men att hon har som nyårslöfte att komma till skott med det hela.

– Jag och Lovisa ska skaffa oss en till assistent. Vi har helt glömt bort det. Vi fick in flera tusen ansökningar. Jag tror att det var över femtusen ansökningar, och det bara fortsätter att ticka, berättar Bianca Ingrosso i en video på Youtube.

Därför har de nu bestämt sig för att be folk skicka in sina ansökningar på nytt – och sedan faktiskt anställa någon som de tycker passar. Bianca Ingrosso är beredd på att folk kommer ha åsikter om hennes val.

– Vi kommer göra det på nytt och vi kommer ha slutdatum, när man kan sluta söka in. Och sen kommer vi anställa en och jag skiter i vad ni säger, ni får tycka vad ni vill, säger hon i Youtube-videon.

Expressen söker Bianca Ingrosso för en kommentar.

Phillipe Cohens fina ord till Bianca Ingrosso:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.