Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bianca river nya lyxköket – innan hon flyttat in

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
1 / 12

Bianca Ingrosso har fått nycklarna till sin nya lyxlägenhet – men på Instagram kommer tv-profilen med ett oväntat besked.

”Wahlgrens värld”-stjärnan väljer nämligen att sälja sitt helt nya kök, och vill renovera hela lägenheten.

– Det är så himla fint. Nu är det bara så att jag har bestämt mig för att riva allt det här, säger Bianca Ingrosso i ett klipp på Instagram Story.

Bianca Ingrosso, 24, har köpt sin drömlägenhet för 9 miljoner kronor, och nu är profilen redo att flytta in.

Men först vill hon renovera om i den 97 kvadratmeter stora lägenheten, som inför försäljningen kallades ”sekelskiftesdröm” av mäklaren.

På sin Instagram Story går Bianca Ingrosso ut med att hon nu vill sälja hela sitt kök för att bygga nytt – trots att köket var nybyggt.

– Det här är alltså mitt kök i min nya lägenhet, och det är så himla fint. Nu är det bara så att jag har bestämt mig för att riva allt det här. Jag ska bygga helt nytt kök, nytt golv, jag ska typ göra om hela lägenheten, säger Bianca Ingrosso i klippet på Instagram.

Fick höja priset till 45 000 kronor

Tv-profilen börjar med att lägga ut köket för 30 000 kronor, mot att man monterar ner det själv och kan hämta det så snart som möjligt. Men bara en timme efter att ha publicerat videon där hon säljer köket, så har Ingrosso nåtts av så många bud att hon höjt priset till 45 000 kronor.

Bianca Ingrosso tycker själv att köket i hennes nya lägenhet är fint, men vill samtidigt byta ut det till något annat.

– Det är så fint, det är egentligen helt nytt. Det är sjukt. Massor av lådor. Jättestort och jättefint. Men som sagt, Bibs valde att totalt göra om hela köket, säger Bianca Ingrosso i sin Instagram Story.

Hon fortsätter:

– Hämta så fort som möjligt, så jag kan börja bygga.

Expressen har sökt Bianca Ingrosso.