Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bianca ryter ifrån – behöver ta en paus

Foto: OLLE SPORRONG
Foto: Youtube
Foto: Youtube

Bianca Ingrosso har den senaste tiden fått utstå mängder av hat i sina sociala medier. 

Nu ryter tv-profilen ifrån i en ny vlogg på Youtube och menar samtidigt att hon behöver en paus från sociala medier.

– Ibland blir det bara lite för mycket för en enskild person att ta, säger hon i vloggen.

Tv-profilen och influencern Bianca Ingrosso, 25, är en av våra största influencers med tv-produktioner som ”Wahlgrens värld” och ”Talang”, ett eget sminkmärke och sin stora följarskara på sina sociala medier. 

Hennes bolag Bianca Ingrosso AB gjorde under fjolåret en vinst på drygt 27 miljoner kronor. Men med framgången har hon fått utstå hat och kritik. 

Efter en uppmärksammad festresa till Båstad fick profilen utstå en kritikstorm från följare som ansåg att det var ansvarslöst mitt i coronapandemin - kritiken kom även från regeringshåll då justitie- och migrationsminister Morgan Johansson (S) kommenterade festkvällen.

I en ny vlogg på Youtube ryter tv-profilen ifrån mot den mängd hat hon dagligen får utstå. 

– Jag läser ju inte kommentarer längre så ni vet ni som skriver hat, det är bara er tid som försvinner ner i papperskorgen för jag tar mig inte ens tiden att läsa de kommentarerna som är renodlat hat. Så ni vet att det är er tid som försvinner och inte min, säger hon i vloggen.

Bianca Ingrosso: ”Ända sedan jag var liten”

Tv-profilen har varit i offentlighetens ljus sedan barnsben som dotter till sångerskan Pernilla Wahlgren och med en familj där flertalet har valt karriärer i det offentliga.

Ingrosso menar att hon är van med att få utstå hat men att det på den senaste tiden har eskalerat. 

– Jag är van vid hat. Ända sedan jag var liten så har jag fått se hela min familj få ta emot hat och jag har sett det skrivas om alla jag älskar. Men jag känner att nu har det blivit lite väl och när jag känner att det har blivit lite väl då är det för mycket.

Vidare berättar Ingrosso att hon funderar på att ta en paus från sociala medier. 

– Just nu klarar jag nog inte riktigt av allt hat, missförstånd och personliga åsikter om hur jag ser ut, hur jag är, hur jag pratar och hur jag rör mig, vem jag umgås med, vad jag gör och var jag är.. Ibland blir det bara lite för mycket för en enskild person att ta, säger hon i vloggen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.