Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bianca plötsliga ilska – efter Emilios kommentar

Åsa och Emilio Ingrosso får vänta en halvtimme på Bianca Ingrosso som är sen.
Foto: Kanal 5
När hon väl dyker upp får hon spel på pappa Emilios kommentar.
Foto: Kanal 5
”Jag är alltid sen och jag skäms när jag kommer dit. Då behöver inte jag en pappa som bara ”nu är du sen”, förklarar Bianca Ingrosso i programmet.
Foto: Kanal 5
”Den enda som mår dåligt över att jag är sen är jag”, menar Bianca Ingrosso.
Foto: Kanal 5

I torsdagens avsnitt av ”Wahlgrens värld” tappar Bianca Ingrosso humöret totalt – allt på grund av en kommentar från pappan Emilio Ingrosso.

– Ååh, jag vet att jag är sen. Jag har problem, jag är på dåligt humör, skriker hon efter att pappan påpekat att han tvingats vänta på henne inför en planerad rundtur i en inredningsaffär.

Realityserien ”Wahlgrens värld” är inne på sin sjätte säsong. Serien har bland annat uppmärksammats för att Bianca Ingrosso, 24, emellanåt går hårt åt sina föräldrar Emilio Ingrosso, 54, och Pernilla Wahlgren, 51.

Torsdagens avsnitt är inget undantag. Bianca Ingrosso blir nämligen rasande på sin pappa.

Anledningen är att Emilio Ingrosso och hustrun Åsa Ingrosso väntar på Bianca utanför en inredningsbutik på Kungsholmen i Stockholm. Och de väntar och väntar – och väntar.

– Hon är väl alltid sen, konstaterar en något frustrerad Emilio Ingrosso.

När Bianca väl anländer i taxi kan ha inte hålla sig:

– En halvtimme sen.

Biancas reaktion låter inte vänta på sig.

– Ååh jag vet att jag är sen! Jag har problem, jag är på dåligt humör.

– Mitt fucking hår fönas i 40 timmar och jag har inte ens mascara på, fortsätter hon irriterat.

Bianca: ”Skäms när jag kommer dit”

Bianca Ingrosso förklarar sedan hur hon har svårt att acceptera pappans små pikar om att hon ofta är sen till olika saker.

– Jag är alltid sen och jag skäms när jag kommer dit. Då behöver inte jag en pappa som bara ”nu är du sen”, säger hon näst intill skrikandes i programmet.

Hon fortsätter.

– Trodde du att jag inte har stressat sönder hemma? Jag vet att jag är sen. Den enda som mår dåligt över att jag är sen är jag. 

Väl på plats letar Emilio och Åsa Ingrosso runt efter inredningsdetaljer till Biancas nya lägenhet. Bianca själv tycks dock inte, efter känsloutspelet innan, vara på superhumör under butiksbesöket.

Avsnitt 12 av ”Wahlgrens värld” sänds på torsdag 7 november klockan 21.00 på Kanal 5 och på D Play.

Bianca Ingrosso: Jag blev drogad på krogen

Bianca Ingrosso: ”Jag blev drogad på krogen”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.