Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Vännerna i chock – efter Biancas ord om Phillipe

Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Foto: OLLE SPORRONG
Foto: OLLE SPORRONG
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillipe har flyttat isär. 

Nu berättar profilen om parets bråk – vännerna blir chockade av informationen. 

– Jag tror hundra procent att varenda förhållande har det tufft, säger Bianca i programmet.

Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillipe flyttade ihop efter fyra år på distans. Men efter en tuff höst har de nu fattat beslutet att flytta isär.

– Jag och Phillipe har inte gjort slut, men vi har flyttat isär, berättar Bianca Ingrosso i podcasten ”Alice & Bianca - Har du sagt A får du säga B”. 

I kvällens avsnitt av ”Wahlgrens värld” berättar Bianca Ingrosso för sina vänner att beslutet att separera har föregåtts av bråk. Paret har en förmåga att ryka ihop om det mesta – exempelvis toalettpappret.

– Vi har bråkat varje dag. Inte så stora bråk att ”nu gör vi slut”, men absolut slängt i dörrar och så, säger hon och fortsätter:

– Jag tror hundra procent att varenda förhållande har det tufft.

 

LÄS MER: Pernillas stöd – efter Biancas tvivel om Phillipe 

Bianca Ingrosso får inte medhåll av vännerna

Men Bianca Ingrosso får inte medhåll av sina vänner. De blir chockade av det hon berättar, och tycker att varningsklockorna ringer.

– Va? Det är väl stora bråk, säger flera av dem.

– Jag fattar inte ens vad ni tjafsar om. Jag har aldrig förstått det, säger Linnea Widmark, Benjamin Ingrossos flickvän och nära vän till Bianca Ingrosso.

Bianca Ingrosso och Phillippe Cohen flyttade in i den lägenheten som Bianca köpt under våren 2017 efter att han avslutat sina studier i London efter fyra år. Men efter flytten har det blivit mycket smågnabb, säger hon.

– Vi är öppna i vår podd, så jag kan väl säga att jag och Phillipe har haft det väldigt tufft. Ena veckan är det han, andra veckan är det jag, båda är väldigt envisa. Jag hoppas ju att det blir bättre, berättar Bianca.

 

LÄS MER: Bianca Ingrossos beslut med Phillipe – flyttar isär 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!