Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bianca och Phillipe tar hjälp av terapi: ”Reda ut”

Bianca Ingrosso med pojkvännen Phillipe Cohen .
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Bianca Ingrosso.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har minst sagt haft ett av-och på-förhållande. 

Nu ska de börja gå i parterapi för att förhindra att det tar slut igen. 

– Det här är inget jag skäms över, säger hon i en video på Youtube. 

Bianca Ingrossos, 25, och Phillipe Cohens, 26, kärlekssaga har haft många turer. De träffades redan i tonåren, och åren har kantats av både upp och nedgångar– och relationen har tagit slut mer än en gång.

Det var i början av 2019 som Bianca Ingrosso berättade att hon och Phillipe Cohen valt att gå skilda vägar – ännu en gång. Men i slutet av året hade de återigen funnit varandra och var tillbaka som ett par. 

I en ny vlogg berättar nu Bianca Ingrosso om alla de gånger hon och pojkvännen gjort slut. 

– Man blir starkare efter varje break up och man vet mer vad man vill sen. Man lär känna sig själv. Jag och Phillipe har tagit tillbaka varandra för att vi älskar varandra och vi är kära i varandra. Vi har kommit underfund med att vi inte vill leva utan varandra.

Ska gå i parterapi 

I vloggen säger hon att de aldrig ändrat något i förhållandet trots att det ett flertal gånger tagit slut. Men detta är nu något paret vill ta tag i– så att det inte händer igen.

– Den här gången, oavsett hur bra vi kanske har det nu, så kommer vi att börja med parterapi. Det här är inget jag skäms över. Jag går till en psykolog och jag tycker han bör gå till en psykolog för det är mycket han går igenom i sitt liv som inte har med mig att göra, säger hon och tillägger:

– Vi har varit tillsammans i sex år, det har varit väldigt mycket upp och ner. Vi behöver reda ut saker. Vi kan vara bra på att sopa saker under mattan. Vårt problem är att vi inte har hittat vår typ av kommunikation.

Bianca Ingrosso om tuffa perioden

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.