Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bianca och Pernilla brännskadade och svullna – efter ingreppen

Pernilla Wahlgrens smärta: "Är brännskador i ansiktet"
Pernilla WahlgrenFoto: Kanal 5 och Dplay
Bianca IngrossoFoto: Kanal 5 och Dplay / Kanal 5 och Dplay
Pernilla WahlgrenFoto: Kanal 5 och Dplay
Pernilla WahlgrenFoto: Kanal 5 och Dplay
Pernilla Wahlgren ville inte skrämma kollegerna i ”Vintergalan” – Jill Johnson, Molly Sandén, Robert Pettersson och Eric Gadd.Foto: Foto: Robert Eldrim/Pressbild Vintergalan
Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren visar upp sin verklighet i ”Wahlgrens värld”.Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN
1 / 7

Fåfängan tog överhanden för Pernilla Wahlgren, som valde att göra ett drastiskt skönhetsingrepp på salong tillsammans med dottern Bianca Ingrosso.

Men artisten var inte beredd på den ilskna brännskadan och smärtan som skulle drabba henne efteråt. 

– Det ser ut som jag har fått spetälska i hela ansiktet, säger Pernilla Wahlgren i ”Wahlgrens värld” i Kanal 5.

Artisten Pernilla Wahlgren, 52, valde i vintras att göra en avancerad ansiktsbehandling där det medvetet skapas en brännskada på det övre hudlagret. Efter läkningen ska huden bli stramare och slätare.

Med till skönhetssalongen hade ”Hybris”-artisten dottern Bianca Ingrosso, 25, som också ville passa på att förbättra sitt yttre med en behandling.

– Jag känner mig inte så rödmosig, jag känner mig mest svullen, sa Bianca Ingrosso efter besöket.

Men proceduren blev mer smärtsam för Pernilla Wahlgren än vad hon hade kunnat förutse. Dagen efter vaknade hon upp med ett brännande och knallrött ansikte.

– Det svider, det dunkar. Det känns, säger hon i torsdagens avsnitt av ”Wahlgrens värld” på Kanal 5.

– Det ser ut som jag har fått spetälska i hela ansiktet.

Panikdraget – när kändisgalan närmar sig

Det stora bekymret var att Pernilla Wahlgren samma dag hade en repetition för ”Vintergalan”, och hon suckar djupt i tv-programmet när hon inser att det blir nödvändigt att förklara sitt tillstånd för alla i ensemblen.

– Nu måste jag ju gå och förklara för varenda en. Åh, jag ska träffa Jill Johnson, Molly Sandén och Eric Gadd. Det ser ju ut som att jag har en sjukdom, säger hon och fortsätter:

– Man ska inte sminka sig, men jag har fått en medicinsk foundation. Men jag känner att jag måste dämpa det lite. Annars kommer folk bli rädda, jag vill ju inte skrämma slag på Eric Gadd.

”Wahlgrens värld” sänds på torsdagar kl 21 på Kanal 5 och Dplay.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.