Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bianca larmade polisen – när okänd man försökte ta sig in

Bianca larmade polisen – man försökte ta sig in
Bianca Ingrosso berättar om obehagliga möten med främmande män i en frågestund på Instagram.
Bianca Ingrosso berättade i februari att hon och Phillipe Cohen brutit upp. Hon sa samtidigt att det fortfarande fanns kärlek och att dörren inte var stängd.

Bianca Ingrosso, 26, får mycket uppmärksamhet – en del fullständigt oönskad.

Nu berättar hon om när hon ringde polisen i samband med att en främmande man försökte ta sig in.

”Jag fick putta ut honom”, skriver hon på Instagram.

Entreprenören och tv-profilen Bianca Ingrosso svarade nyligen på frågor från sina följare på Instagram.

En person frågade: ”Är du aldrig rädd för att gå på stan med tanke på den mängd hot och hat du får?”

Bianca Ingrosso berättade då lite om hur hon upplever hela situationen samt ett par specifika händelser som hon varit med om.

”Jag ser mig inte själv som känd när jag går på stan direkt och tänker inte så mycket på brev, hot och sånt jag får. Såklart oklart med de männen som kommer fram på stan och säger elaka saker till mig men där blir jag aldrig rädd, mer förvånad”, skriver hon i sitt svar på Instagram.

 Främling klev in

Den första obehagliga händelsen inträffade hemma hos hennes mamma, Pernilla Wahlgren, 53.

”Hade en man som försökte ta sig in i mammas hus en gång i ett helt dygn när jag var där själv så pass mycket att jag fick putta ut honom och polisen kom. Men dagen efter tänkte jag inte mer på det”, skriver Bianca Ingrosso.

Den andra händelsen ägde rum i hennes egen lägenhet. Hon fick då hjälp av dåvarande pojkvännen Phillipe Cohen, 27, när en annan främmande man klev in i bostaden en morgon.

”Så Phillipe fick putta ut honom”, skriver hon.

Bianca Ingrosso.
Foto: Discovery +

”Lärt känna nya sidor”

Bianca Ingrosso poängterar att hon precis som alla andra kvinnor är vaksam på ”obehagliga män”, men säger också att hon har lätt för att borsta av sig händelserna.

Tidigare i år meddelade Bianca Ingrosso att hon och Phillipe Cohen gjort slut för flera månader sedan.

– Jag har mått till och från, bra och dåligt. Jag har lärt känna nya sidor av mig själv, insett saker, gjort ett otroligt arbete med min psykolog, sa hon i en video på Youtube.

Keyyo visar sina dolda blåmärken: "Gör ont"

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.