Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Bianca köpte lyxlägenheten – nu vill hon göra om allt

Ur ”Wahlgrens värld”. Foto: Kanal 5.
Ur ”Wahlgrens värld”. Foto: Kanal 5.

Bianca Ingrosso visar upp sin första egna lägenhet i torsdagens "Wahlgrens värld".

Men fast det är en ny och fräsch lägenhet så är Ingrosso inte nöjd, och vill renovera  om allt – eller flytta därifrån.

– Lägenheten är inte på Östermalm och det är inga stuckaturer. Det är ju ett problem, har jag märkt, säger Bianca Ingrosso i programmet.

I torsdagens avsnitt av "Wahlgrens värld" visar Bianca Ingrosso upp sin lägenhet i Norra Djurgårdsstaden, ett nybyggt område centralt i Stockholm.

Det var under våren 2017 som Ingrosso köpte lägenheten för nära 4,5 miljoner kronor – men nu vill hon flytta därifrån.

– Lägenheten är inte på Östermalm och det är inga stuckaturer. Det är ju ett problem, har jag märkt, säger hon i "Wahlgrens värld", och avslöjar sina planer på att flytta till Östermalm.

– Östermalm, here I come, 2019.

 

Vill göra stora förändringar

Men innan hon flyttar till Östermalm så vill kändisdottern gärna renovera sitt hem i Norra Djurgårdsstaden. I torsdagens avsnitt berättar hon allt hon vill göra om: golv, köksluckor, köksfläkt och badrum.

– Det går inte att säga något jag helst vill göra om. Golvet svider i ögonen när jag tittar på det, köket spyr jag på rent ut sagt, och badrummet känns som ett badrum på ett dagis, säger Bianca Ingrosso.

Framförallt badrummet är hon missnöjd med, och går in på detalj vad det är som ska ändras: duschdörrarna, handfatet och tvättmaskinen är exempel.

 

Förstör hennes jobb

Men det är inte bara för att hon vill ha ett finare badrum – den nuvarande designen förstör hennes jobb. Då Ingrosso delvis försörjer sig på samarbeten med olika företag, så är det viktigt för henne att ha ett fint hem att fotografera i.

– Jag plåtar väldigt mycket samarbeten hos mig, och det här funkar inte till min Instagram, det är bara så det är. Det måste vara Instagram-vänligt. Man måste känna det, det ska andas ett lyxigt Paris-hem, konstaterar hon i programmet.

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!