Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Biancas känslosamma ord i sändning: ”Vemodigt”

Bianca Ingrosso har suttit i ”Talang”-juryn i TV4 sedan 2018.
Foto: Karin Törnblom/TT / TT NYHETSBYRÅN
Det är en känslosam semifinal för Bianca Ingrosso.
Foto: TV4
Foto: TV4
Bianca Ingrosso kommer vara saknad i jurypanelen, säger Lernström.
Foto: TV4
”Det blir min sista kväll med gänget” säger Ingrosso om finalen nästa vecka.
Foto: TV4

Bianca Ingrosso har bestämt sig för att hoppa av ”Talang” efter denna säsong.

I programmets semifinal på fredagskvällen berättar en känslosam Bianca Ingrosso om sitt beslut och om känslorna inför avhoppet.

– Det är vemodigt, det blir min sista kväll med gänget, säger Bianca Ingrosso i programmet.

Tidigare under fredagen kom beskedet att Bianca Ingrosso, 27, lämnar rollen som jurymedlem i ”Talang” i TV4 där hon medverkat sedan 2018.

– Jag kommer komma med lite tråkiga nyheter nu. Det är nämligen min sista säsong med ”Talang” nu. Jag har valt att fokusera lite på annat på grund av tidsbrist, men hörni – det har varit otroliga år, berättade Ingrosso i en story på Instagram.

Under ”Talangs” semifinal på fredagskvällen blickar juryn framåt mot finalen. Men programledaren Pär Lernström, 41, vill också blicka bakåt och uppmärksamma Bianca Ingrosso som ska lämna jurypanelen efter trogen tjänst.

Hon kommer vara saknad, men än är hon kvar ett litet tag till, säger Lernström.

– Det är vemodigt, det blir min sista kväll med gänget, säger Bianca Ingrosso som gör sin sista ”Talang”-sändning nästa fredag på finalen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.