Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bianca Ingrossos varning till tittarna – efter orden i tv

Bianca Ingrosso gick ut med en varning till tittarna inför kvällens program av ”Wahlgrens Värld”.Foto: Kanal 5
Pernilla Wahlgren menar att det dottern sagt inte stämmerFoto: Kanal 5

Inför torsdagens avsnitt av ”Wahlgrens Värld” gick Bianca Ingrosso ut med en uppmaning till sina följare på Instagram.

”Snälla yttra dig inte på min Instagram om saker du inte har någon som helst aning om”, skriver hon.

Några timmar innan kvällens avsnitt av ”Wahlgrens Värld” lade Bianca Ingrosso ut en text på Instagram med en uppmaning till dem som planerade att titta.

”Jag är väldigt medveten om att jag nog kommer bli missförstådd i kvällens avsnitt, igen. Jag är van vid det då jag blivit missförstådd hela mitt liv, om du frågar mig”, skriver influencern.

Hon skriver också att det som kvällens program handlar om är saker som hänt för länge sedan.

Bianca Ingrossos uppmaning på Instagram.Foto: Instagram/Bianca Ingrosso

I avsnittet bråkar hon med mamma Pernilla Wahlgren om saker som sagts i podden ”Har du sagt A får du säga B” som Bianca Ingrosso drev tillsammans med kompisen Alice Stenlöf.

– Du har gått lite för långt, tycker jag säger Pernilla Wahlgren i programmet.

Enligt Pernilla Wahlgren har dottern pratat om att hon inte fick så mycket direkt värme och kärlek från sina föräldrar när hon var barn.

– Vi pratade om att jag är lite känslomässigt kall, jag säger inte ”jag älskar dig” till kompisar, jag är ingen kramgo människa. Jag förklarade i podden att jag tror att det beror på att jag kommer från en familj där vi inte varje dag har sagt ”jag älskar dig” och legat och gosat i soffan, förklarar Bianca Ingrosso.

Bianca Ingrosso i bråk med Pernilla Wahlgren om uppväxten

Pernilla Wahlgren menar dock att det inte stämmer.

– Bianca är väldigt känslig för att jag inte får förneka hennes känslor kring sin uppväxt, och det är verkligen sant. Men i det här fallet så vet hon också att det stämmer inte, säger hon.

Bianca Ingrosso förtydligar inte exakt vad hon menar i sitt inlägg, men menar att hon inte har något att förklara.

”Du har verkligen absolut ingen aning om vad som hänt, vad som har sagts, gjorts eller varför vi mådde som vi gjorde för några år sedan”, skriver hon.