Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bianca Ingrossos vaginaskola – så håller hon sig frisk

Bianca visar inte allt i programmet.
Bianca Ingrosso håller i en vaginaskola på youtube.
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Foto: Youtube

Bianca Ingrosso skräder inte de tuffa samtalsämnena. 

Nu har hon en vaginskola för sina följare på Youtube – där hon öppnar upp helt om sina intima besvär – och hur man kan få rätsida på allt. 

– När min vagina mår bra då mår jag som bäst, säger hon i videon.  

Bianca Ingrosso, 25, vågar dela med sig av sånt som kan vara svårt för andra. 

Nu delar hon med sig av en vaginaskola på sin Youtube-kanal. Entreprenören berättar att hon har lidit av en del problem med just sitt underliv. 

– Som ni vet har jag haft problem. Ibland har jag svamp, ibland har jag problem med urinvägsinfektion mycket och jag har verkligen intresserad mig, testat mycket produkter på marknaden och jag har testat mycket saker jag äter och vad jag ska göra för att min vagina ska må bra, säger hon på Youtube. 

– För när min vagina mår bra då mår jag som bäst. Jag har märkt att PH-balansen där nere, det är så viktigt att den är stadig och den är som den ska vara. 

Bianca Ingrossos räddning

Och räddningen har blivit i just rätt produkter för hennes underliv. Bianca Ingrosso berättar att hon använder både oljor, deodoranter och wipes där nere. 

Entreprenören berättar också att hennes pappa Emilio Ingrosso gav henne råd som liten. 

– Han började lära mig att Bianca du har en vagina, du måste värna om det här. Du kan inte använda vanlig tvål, det är alldeles för mycket ingredienser som man inte kan ha där nere, berättar Bianca Ingrosso på Youtube. 

Bianca om pappas råd

Och sedan dess har hon lyssnat på sin pappa. 

– Sen han började säga det här har jag följt hans råd, tack gud pappa!

Expressen har sökt Bianca Ingrosso. 

Därför vill Bianca Ingrosso hålla kärleken hemlig

Exklusiv intervju med entreprenören.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.