Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bianca Ingrossos uppmaning – inför alla

Felix Sandman och Benjamin Ingrosso.Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES
Bianca Ingrosso hyllar brorsan på Instagram.

På torsdagskvällen intar superduon Benjamin Ingrosso och Felix Sandman scenen på Gröna Lund.

I publiken står inte bara mängder av fans – de stöttas också av Ingrossos mamma Pernilla Wahlgren och syster Bianca Ingrosso.

– Benjamin och Felix kommer göra... wow, säger jag bara, säger Bianca Ingrosso på Instagram Story.

Torsdag 20.00 intar Benjamin Ingrosso och Felix Sandman stora scenen på Gröna Lund. Radarparet blev snabbt Sveriges populäraste bromance när de båda tävlade i Melodifestivalen förra året. Benjamin Ingrosso vann medan Felix Sandman kom tvåa – men Sandman var så glad för sin kompis skull att man kunde tro att han hade vunnit.

Tillsammans har de podcasten ”Livets liv”, och nyligen släppte vännerna låten ”Happy thoughts” tillsammans.

På Gröna Lund har fansen samlats kring scenen sedan nöjesparken öppnade, och Benjamin Ingrosso repostar flera av deras Instagram Stories på sin egen.

I publiken kommer Ingrosso och Sandman inte bara stöttas av en stor mängd fans – även familj och vänner är så klart på plats.

Bianca Ingrossos stöd till Benjamin Ingrosso

Benjamin Ingrossos syster Bianca Ingrosso uppmanar alla att gå på konserten, på sin Instagram.

– Ingen har väl missat att vi ska vara på Grönan i kväll. 20.00, så man måste vara där tidigare. När Benjamin och Felix kommer göra... wow, säger jag bara, säger Bianca Ingrosso i ett klipp på Instagram Story.

Även Benjamin Ingrossos mamma Pernilla Wahlgren har sett fram emot konserten länge, och stöttar också hon sonen och Felix Sandman på sociala medier.

”I kväll TORSDAG kommer dessa två att ÄGA Stora Scenen! LÄNGTAR efter att höra /se dom köra nya singeln ”Happy thoughts” - LIVE för FÖRSTA gången..!! Ses vi där, eller?!” skriver Pernilla Wahlgren på Instagram.

https://www.instagram.com/p/BxgLq9biaKi/

Benjamin Ingrosso och Felix Sandman är också exalterade för konsert i vårsolen på Gröna Lund, och har publicerat var sin bild från scenen.

”Vi ses där – kvällarnas kväll”, skriver Benjamin Ingrosso.

https://www.instagram.com/p/Bxhnop7IaCv/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.