Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bianca Ingrossos uppmaning: Drick din mens

Bianca Ingrosso.
Foto: Jessica Gow/TT / TT NYHETSBYRÅN / Jessica Gow
Bianca Ingrosso pratar om att dricka mens på Youtube.
Foto: Youtube

Bianca Ingrosso tipsar sina följare om att de kan dricka sin egen mens – något som nu får fansen att reagera.

I sin senaste Youtube-video säger Ingrosso att knepet förkortar mensen, samtidigt som hon erkänner att hon inte har provat själv.

– Jag har inte testat det här ännu men jag vet att det är väldigt många som gör det – och då har de mens i sex timmar bara, säger Bianca Ingrosso.

Bianca Ingrosso har inga problem att prata om intima ämnen, som sex, relationer och mens – något som hennes många följare ofta uppskattar.

Men i sin senaste vlogg kommer ”Wahlgrens värld”-stjärnan med ett tips som får fansen att rynka på näsan.

Bianca Ingrosso pratar om sätt att mildra sin menstuation, och kommer med olika husmorstips.

– Sen finns det ju massa såna här Tantra-grejer. Att man inte ska äta socker, man ska inte motionera, inte dricka kaffe, inte röka om man gör det, inte dricka alkohol. Det finns massa såna där grejer för det ska dämpa blödningen och gör att mensen går över fortare, säger Bianca Ingrosso i Youtube-videon.

”Ni får ju välja själva”

Men profilen har också ett mer kontroversiellt knep – hon föreslår att man ska dricka sin mens. Ett knep hon inte själv provat, men säger sig känna folk som gör.

– Sen har de ju då sitt sista tips och det är att man ska dricka sitt mensblod. För det ska göra att mensen går över snabbare för att man får i alla vitaminer som man får ut, genom att dricka mensen. Jag har inte testat det här ännu men jag vet att det är väldigt många som gör det – och då har de mens i sex timmar bara, säger Bianca Ingrosso.

Hon fortsätter:

– Ni får ju välja helt själva om ni vill göra det här eller inte.

I kommentarsfältet är det många som reagerar med avsmak och förvåning, och flera avråder från att ta till sådana knep – och uppmanar att söka vård i stället om man har för ont.

Expressen har sökt Bianca Ingrosso för en kommentar.

Bianca Ingrosso bunkrar – visar maten

Bianca Ingrosso är redo om hon skulle sättas i karantän – hon har bunkrat upp med mat.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.