Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bianca Ingrossos tuffa period – orkar inte prata med familjen

Bianca Ingrosso berättar i en vlogg tillsammans med Lovisa Worge att hon inte mår så bra privat.
Därför drar hon sig undan kontakt med sin familj.Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Foto: STINA STJERNKVIST/TT / TT NYHETSBYRÅN

Bianca Ingrosso har det tufft privat. 

Nu berättar tv-profilen att hon mår så dåligt att hon tar avstånd från sin familj. 

– Jag är inne i en sån där period när man inte vill spendera så mycket tid med sin familj för man orkar inte gå in på djupet på saker, säger Bianca Ingrosso i en vlogg på Youtube. 

Karriärsmässigt går allt som en dans på rosor för Bianca Ingrosso, 25. Hon är ekonomiskt oberoende och har nyligen gett ut sin första klädkollektion i samarbete med Nelly. 

Men privat har tv-personligheten det tuffare. 

– Jag är inte så jättelycklig just nu. Jag är inte lika sprudlande av energi och lika överdrivet glad som jag brukar, berättade hon på Youtube i september. 

Bianca Ingrosso sa då också att hon går igenom en tuff tid med Phillipe Cohen, 26.  

– Jag hoppas att vi kommer att lösa det och komma ur det för helt ärligt så ser jag ingen annan som jag vill skaffa barn och gifta mig med än Phillipe och jag hoppas att vi kommer att hålla för evigt, berättade hon då. 

Bianca Ingrosso: ”Jag orkar inte prata”

Men nu berättar tv-profilen att hon mår så dåligt privat att hon har valt att ta avstånd från sin egen familj. Hon vet inte om det beror på spiralen hon har satt in eller om det är på grund av hennes relationer. 

 – Jag är inne i en sån där period när man inte vill spendera så mycket tid med sin familj för man orkar inte gå in på djupet på saker. De kan ringa mig och fråga hur jag mår och jag bara ”jag orkar inte prata med er om det” för när man pratar med dem om det blir det så verkligt, säger hon i en ny video på Youtube och berättar att hon ska ta upp det med sin psykolog. 

Väljer att fokusera på jobbet

I stället för att försöka ta reda på varför hon mår dåligt har Bianca Ingrosso fokuserat på sitt jobb, för det är då hon mår bra. 

Vännen och assistenten Lovisa Worge påpekar att det kanske inte är så sunt och att det kanske är just nu hon behöver sin familj som mest. 

– Ja men jag orkar inte riktigt sitta och prata, och de vill gärna prata, förklarar Bianca Ingrosso. 

Expressen har sökt Bianca Ingrosso. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.