Bianca Ingrosso gråter när hon lyssnar på pappa Emilios musik. Foto: /IBL / /IBLBianca Ingrosso gråter när hon lyssnar på pappa Emilios musik. Foto: /IBL / /IBL
Bianca Ingrosso gråter när hon lyssnar på pappa Emilios musik. Foto: /IBL / /IBL
Bianca Ingrosso och Emilio Ingrosso efter Let's Dance-finalen. Foto: OLLE SPORRONGBianca Ingrosso och Emilio Ingrosso efter Let's Dance-finalen. Foto: OLLE SPORRONG
Bianca Ingrosso och Emilio Ingrosso efter Let's Dance-finalen. Foto: OLLE SPORRONG
Emilio Ingrosso. Foto: OLLE SPORRONGEmilio Ingrosso. Foto: OLLE SPORRONG
Emilio Ingrosso. Foto: OLLE SPORRONG

Bianca Ingrossos tårar – för Emilio

Publicerad

Bianca Ingrosso kunde inte uppvakta pappa Emilio på bemärkelsedagen. 

I stället har hon skrivit ett långt hyllningsinlägg till fadern. 

”Jag älskar honom så mycket att jag just nu sitter och storgråter”, skriver hon på sin blogg. 

Bianca Ingrosso, 22, kan inte fira med pappa Emilio som fyller 52 – och befinner sig på Mallorca. 

Men Bianca gör sitt bästa hemma i Sverige – och har skrivit ett långt hyllningsinlägg till pappa Emilio. 

”Pappa är verkligen en av mina absolut största inspirationskällor i livet!”, skriver hon. 

Bianca Ingrosso beskriver hur hon inspirerats och sett upp till sin far tack vare pappans musikskapande och karriär som krögare. 

”Det finns ingen som min pappa och jag älskar honom så mycket att jag just nu sitter och storgråter haha”

Föräldrarna gick skilda vägar i början av 2000-talet. Separationen var turbulent och paret möttes bland annat i rätten. Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso har sedan dess grävt ned stridsyxan – och har på senare år en god relation. 

 

LÄS MER: Emilio Ingrosso får vara med i Wahlgrens värld

 

Ingrosso: ”Gjort misstag”

Bianca Ingrosso reflekterar i inlägget om pappans tuffa period och skriver: 

”Han har gjort misstag, blivit missförstådd och helt fel bemött men ända kämpat för det han älskar, mat, musik & hans barn. Jag är så stolt över att han i dag älskar sig själv igen och visar alla den kärlek han har för oss (det har han alltid gjort dock) men att han i dag hittat en trygg plats efter alla dessa år av kaos för honom”, skriver hon.  

 

LÄS MER: Pernilla Wahlgren svarar på kritiken

 

Bianca Ingrosso: ”Kan inte hjälpa”

Bianca fortsätter i inlägget med att berätta om hur känslosam hon blir när hon lyssnar på pappans musik. 

”Jag ser alltid mitt liv som en film från början till nu när jag lyssnar på denna låt och kan inte hjälpa att alltid fälla tårar”

Bianca Ingrosso ser nu fram mot att träffa sin far – och ska resa till Mallorca om några dagar. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag