Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Bianca Ingrossos tårar efter revanschen: ”Min dröm blev av”

Bianca Ingrosso om hatet mot henne
Bianca Ingrosso blir rörd när hon ser sitt kontor.
Foto: Discovery plus
Hon bryter ihop i tårar.
Foto: Discovery plus
Sen skålas det.
Foto: Discovery plus
Bianca Ingrosso berättar också att hon har en stor rädsla i livet.
Foto: Discovery plus
Foto: Discovery plus

Bianca Ingrosso har i flera år fått höra att hon inte har ett riktigt jobb. 

Så när det 700 kvadratmeterstora kontoret för Caia invigs kan hon inte hålla tillbaka tårarna. 

– Man har inte vågat erkänna det men jag är verkligen hämnddriven, jag älskar när folk inte tror på mig för jag får sånt go i mig, säger hon i ”Bianca – Imperiet”. 

Det går bra för Bianca Ingrosso, 28. Med flera företag och tv-program lever hon på många vis sitt drömliv – och pengarna rullar in. 

Men det finns en sak hon ångrar: Att hon sålde stora delar av sitt skönhetsbolag Caia till rikskapitalistbolaget Verdane – vilket hon berättar i dokumentärserien ”Imperiet – Bianca” på Discovery Plus. 

– Vi skulle aldrig ha sålt Caia, alltså jag har inte mått bra senaste året sen vi signade med Verdane för jag känner bara att jag kommer tappa Caia, jag kommer förlora Caia. Vi har en styrelse som fokuserar bara på pengar, siffror, att förhålla sig till en budget, de tar bara beslut efter att de ska sälja, sälja, sälja och det märks, det känns, säger entreprenören i ett tidigare avsnitt och fortsätter. 

– Det är min värsta mardöm att jag ska ha skapat och gett allt som finns här och här och här och så förstörs det. Jag börjar gråta av tanken. Caia är min bebis. Jag är livrädd för att förlora Caia. 

Ingrosso berättar också att hon har en stor farhåga i sitt liv. 

– Jag är för besatt av Caia, min största rädsla är att jag ska ska göra en tabbe och att allt bara fuckar upp på en dag. 

I programmet får tittaren också följa med när Caias 700 kvadratmeter stora kontor invigs –mitt i centrala Stockholm. 

Bianca om att vara hämnddriven

Då blir Bianca Ingrosso så rörd att hon brister ut i tårar. 

– Jag fattar inte att det är sant, jag fattar inte att vi har gjort det här. Min dröm blev verkligen av, det är helt sjukt alltså, och det är verkligen inte någonting jag tar för givet, verkligen inte. För drömmar är så läskigt, men det här blev bättre än jag någonsin kommer kunde drömma om. Jag är så stolt, säger entreprenören rört i det fjärde avsnittet och fortsätter: 

– Man har inte vågat erkänna det men jag är verkligen hämnddriven, jag älskar när folk inte tror på mig för jag får sånt go i mig och jag ska fan i mig visa dem. Känns så jävla skönt med alla år med ”men gud hon har inte ens ett jobb”. Alla som har sagt att influncermarketing är inte på ritigt utan bara på låtsas och att det är unga kvinnor som är bortskämda och inte jobbar. Det här kontoret är verkligen ett bevis på att det kanske är dags för er att tänka om och dags för oss att sluta behöva motbevisa hela tiden. 

Ingrossos smyckesföretag anmäls av Resumé: 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.