Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Bianca Ingrossos tårar efter hatet: ”Snälla sluta”

Bianca Ingrosso.
Foto: Skärmdump / Instagram
Foto: Skärmdump / Instagram
Foto: OLLE SPORRONG

En gråtandes Bianca Ingrosso, 26, skriver på sin Instagram om det hat hon får i sociala medier.

”Jag ska inte ta åt mig. Men det är lättare sagt än gjort att vara stark varje dag.”, skriver influencern och entreprenören.

Med över 1,2 miljoner är Bianca Ingrosso, 26, en av Sveriges största influencers.

På grund av att hon dagligen får ta emot hat i sina sociala medier berättar hon nu att hon inte längre känner att hon mår bra av Instagram.

”Jag mår verkligen inte bra av att gå in på Instagram längre. Min dm är överfylld med hat varje dag och jag vet ärligt talat inte vad jag gör för att folk inte ska se fel i varenda litet steg jag tar.”, skriver Bianca Ingrosso i en story på Instagram.

Till bilden skriver hon även att hon kommer ta en paus från Instagram under fredagen och i stället fokusera på semifinalen av Talang som sänds i kväll där hon är en av jurymedlemmarna.

”Det här är inget tyck synd om mig så kom inte med den skiten heller tack.”, fortsätter Bianca Ingrosso.

Ber folk sluta skicka hat

I en annan story på Instagram filmar hon sig själv gråtandes i en bil. Till videoklippet skriver hon att folk ska sluta skicka hatmeddelanden till henne.

”Kan ni snälla sluta tagga mig i era storys där ni skriver vidriga meningar om mig. Så jag inte behöver se det bara. Tack på förhand. Och om det är mina tårar som krävs för att det ska ta slut så...”, skriver hon och fortsätter:

”Och jag vet. Jag ska inte ta åt mig. Men det är lättare sagt än gjort att vara stark varje dag, hela dagarna, året runt, varje år.”

Stöttas av exet 

Bianca Ingrossos expojkvän Philippe Cohen har delat storyn och stöttar sin tidigare flickvän.

”Mobbning gör alltid lika ont, oavsett om det är i person eller bakom en skärm”, skriver Cohen och avslutar inlägget med att ryta ifrån: 

”Sluta va så jävla elaka”.

Även Benjamin Ingrosso stöttar sin storasyster. I ett inlägg på Instagram har han lagt ut en bild på dem när de var barn.

”Sluta sprid hat!!! Min syrra förtjänar all kärlek”, skriver artisten.

https://www.instagram.com/p/CMCVPP9g5qx/
Biancas Ingrossos oväntade kärleksstöd från fängelset

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.