Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bianca Ingrossos svar efter Alexander Bards grova påhopp

Efter Bards angrepp mot Bianca – relationen idag
Bianca Ingrosso hyser inte något agg mot Alexander Bard.Foto: OLLE SPORRONG
Alexander Bard kallade Bianca Ingrosso för ”hora” och sparkades från juryposten i ”Talang”.Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Alexander Bard fick sparken från Talang-juryn tidigare i år.Foto: TV4

I juni kallade Alexander Bard ”Talang”-kollegan Bianca Ingrosso för ”hora” på Twitter – och fick sedan sluta från TV4-programmet.

Trots att hon inte har fått en ursäkt hyser Bianca Ingrosso inget agg mot tidigare jurymedlemmen.

– Jag tror inte, helt ärligt, att han menade det. Han är en jättesnäll och omtänksam man, men vi har bara olika åsikter ibland, säger Bianca Ingrosso.

Det var i juni som Alexander Bard först attackerade Black lives matter-rörelsen i en tweet, och följde upp det hela med att kalla ”Talang”-jurykollegan Bianca Ingrosso för ”hora”. Till följd av händelserna fick Bard lämna TV4.

Trots de hårda orden är Bianca Ingrosso inte arg på den tidigare kollegan, utan tror att det var något som han inte menade att säga.

– Det är inte första gången jag har blivit kallad det. Jag och Alexander har aldrig haft något otalt, vi tycker nog fortfarande om varandra om vi skulle ses. Jag tror att det var något som slank ut. Jag tror inte, helt ärligt, att han menade det. Han är en jättesnäll och omtänksam man, men vi har bara olika åsikter ibland, säger Bianca Ingrosso.

Har han hört av sig och sagt förlåt för det som ”slank ut”?

– Nej. Men jag känner inte att jag behöver en ursäkt heller. Jag vet ju vem jag är.

Pernilla Wahlgren: ”Du stod upp för din sak”

Mamma Pernilla Wahlgren vill också tydliggöra att Alexander Bard inte fick sluta från TV4 för att Ingrosso krävde det, utan menar att dottern bara stod upp för sig själv.

– Det är bara viktigt att poängtera att Bianca har inte krävt hans avgång, det var andra faktorer som gjorde att han fick sluta. Det var inget krav från dig. Du stod upp för din sak, och sa vad du stod för och vart du satte din gräns, säger Pernilla Wahlgren.

Biancas och Pernillas besvikelse efter Kristallen: "Kan inte vara nöjd"

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.