Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Bianca Ingrossos skarpa varning – kvinnornas flört med Phillipe

Tidigare berättade Bianca Ingrosso om när hon var singel för Expressen.
Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillipe Cohen hittade tillbaka till varandra i våras, efter ett uppbrott på fyra månader. Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Ingrosso avslöjar att hon höll koll på hur folk kommenterade på Phillipe Cohens bilder. Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ

Bianca Ingrosso har hittat tillbaka till kärleken Phillipe Cohen, efter att paret varit isär under en tid – men under uppbrottet var Cohen hette villebråd.

I en ny video på sin Youtube-kanal berättar Bianca Ingrosso om andra kvinnors intresse för hennes kille, och säger ifrån.

– Jag såg er alla som kommenterade på Phillipes bilder när vi inte var tillsammans, säger Bianca Ingrosso varnande i videon.

Bianca Ingrosso, 24, och kärleken Phillipe Cohen, 24, hittade tillbaka till varandra i våras, efter ett uppbrott på fyra månader.

Nu verkar paret vara kärare än någonsin, och Bianca Ingrosso visar glatt upp dejter och myskvällar med pojkvännen på sin Youtube-kanal.

I sin senaste video, där ”Wahlgrens värld”-profilen firar midsommar med familjen och vänner, slår Ingrosso också tillbaka mot de kvinnor som var intresserade av Phillipe Cohen under den fyra månaders-period då han inte var tillsammans med Bianca Ingrosso.

Bianca Ingrosso: ”Han är min”

När Phillipe Cohen vänder kepsen bakochfram i Youtube-videon som Bianca Ingrosso reagerar på hur bra han ser ut, och ger honom flera komplimanger.

– Oj, vad snygg du var. Oj, vad snygg, säger hon i videon.

Hon spår också att klippet kommer få många att få upp ögonen för hennes killes utseende.

– Det är nu alla tjejer kommer kolla på det här och ba ”asså oh my god, Biancas pojkvän är så jävla snygg”.

Ingrosso avslöjar att hon höll koll på hur folk kommenterade på Phillipe Cohens bilder i sociala medier, och diskuterade med sina vänner om hur snygg han är.

– Jag såg er alla som kommenterade på Phillipes bilder när vi inte var tillsammans, och bara: ”Oh my god, alltså han är lätt Sveriges snyggaste kille och han är singel, oh my god”, säger Bianca Ingrosso i Youtube-videon, innan hon fortsätter:

– Han är min!