Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bianca Ingrossos sexbesked: ”Katastrof”

Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso har podden ”Alice & Bianca – har du sagt A får du säga B” tillsammans.Foto: FREDRIK SANDBERG/TT / TT NYHETSBYRÅN
Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso bjuder på sig själv i senaste avsnittet av ”Alice & Bianca – har du sagt A får du säga B”.Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf vill minska stigma kring sex. 

I sin podd diskuterar vännerna ämnet fritt – och avslöjar allt från vad de anser om nakenbilder till hur många personer de haft sex med.

– Majoriteten av mina ligg har varit katastrof, säger Bianca Ingrosso i podden.

Sociala medieprofilerna Bianca Ingrosso, 24, och Alice Stenlöf, 22, bjuder på detaljer ur sitt privatliv i senaste avsnittet av podden ”Alice & Bianca – har du sagt A får du säga B”.

Avsnittet gästas av duon Klara Elvgren och Fanny Lyckman – och stämningen blir minst sagt personlig. Bland annat diskuteras vad profilerna föredrar i sängen och hur många personer de har legat med.

Varpå Bianca Ingrosso avslöjar sitt nummer.

– 11 personer, in my life, säger hon i podden och tillägger:

– Men majoriteten av mina ligg har varit katastrof.

”Stelt” beskriver Bianca Ingrosso de flesta engångsligg som, men hon avslöjar också ett som gick vägen.

– Jag och mitt ex låg första gången vi sågs, säger Bianca Ingrosso i podden och tillägger att de sedan var ”tillsammans i fyra och ett halvt år”.

Bianca Ingrossos dilemma: ”Så jävla äcklad”

I vintras tog relationen slut och Bianca Ingrosso blev singel men hon tycks inte lida av tillvaron, tvärtom. Ett litet problem dock är att hon har svårt att bli kär.

– Jag har blivit så jävla äcklad av alla killar under sexet, säger hon i podden och fortsätter:

– Jag svär, alla killar som jag träffar lyckas vara killar som inte faller för tjejer, men dom blir helt betuttade i mig för att jag är så här 'uää'.

Även nakenbilder och telefonsex avhandlas i det senaste avsnittet. Något Bianca Ingrosso inte är ett större fan av:

– Jag har aldrig skickat en nude, förutom till min pojkvän, säger hon i podden.

I podden har Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso bestämt sig för att inte skräda med orden angående sex. Duon förklarar att dom vill föra en öppen dialog i ämnet för att visa sina följare, och i synnerhet unga tjejer, att det är okej att vara kåt och vilja prata öppet om sex.

Expressen har sökt Bianca Ingrosso.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.